Poluvreme - Partizan opet ne ume protiv Borca, pljušte kritike! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 09.01.2021.
17:49
Izvor: Sportske.net

Za sada, sve podseća na utakmicu u Beogradu s početka sezone.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u 14. kolu ABA lige gostuju čačanskom Borcu, a posle prvog poluvremena domaći tim vodi sa 38:33.

Baš kao i u beogradskom susretu ova dva rivala, kada Partizan nije bio ni blizu pobede i kada je Borac na kraju slavio sa 87:78, tako je i večeras u prvom poluvremenu dominantan na terenu bio tim Marka Marinovića.

Ni u jednom trenutku Partizan nije imao vođstvo, niti ijednog raspoloženog igrača na terenu, a trener Sašo Filipovski za sada nije uvodio u igru najnovije pojačanje, plejmejkera Džoša Perkinsa.

Ponovo su crno-beli previše grešili u napadu, ponovo su imali loš procenat šuta, a u drugoj četvrtini su za prvih pet minuta postigli samo dva poena, pa je Borac tada vodio i sa 29:17.

Ipak, u finišu drugog kvartala Partizan uspeva da se približi na dva poena zaostatka, ali Todorović je uzvratio trojkom za 38:33. Bila je to sedma trojka Čačana od početka meča, Partizan je u finišu poluvremena stigao do tri.

Gavrilović, Kočović i Novaković imaju po šest poena u ekipi Borca, u Partizanu Tomas, Janković i Dangubić po šest poena.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 09.01.2021
19:02

E moji Grobari, kritika do kritike, umesto da se realno gleda na stanje u klubu, i ne zaboravite da ovaj Borac je zadnjih nekoliko tekmi izgubio na jednu loptu. Ovde ozbiljno nesto ne stima, da li je u pitanju cinjenica da kasne plate ili neki unutrasnji nemir, to ne znam. Ali neko da proceni da Zagorac i Danguba su nenznalice, izgubljeni....itd, to je sramno, jer svi znamo kakvi su igraci. Mora Partizan da dobije ovo, i dobice makar na misice, inace to ce da bude kraj svega, ne dao Bog, jer onda vise nema ni samopouzdanja, motivacije, volje itd, kome jos vazno Kup Koraca, a za Evrokup sa ovakvim pristupom zaista nemate mnogo sanse, i to odmah znaci da nema sanse da dovedete nekog dobrog kosarkasa, jer sve sto valja hoce da igra elitno takmicenje. Nosta, srecno Crno Beli, morate ovo da dobijete, jer ionako ste u nezavidnoj situaciji pa svaki poraz ostavlja nadu samo u teoriji!