Poluvreme - Partizan se isprsio pred šampionom, navijači znaju oko koga se gradi šampionski tim! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.09.2018.
18:44
Izvor: Sportske.net

Sjajan Partizan nakon prvih 20 minuta protiv šampiona ABA lige!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon prvih 20 minuta utakmice u Laktašima u okviru polufinala Super kupa ABA lige, Partizan vodi protiv Budućnosti sa 49:43.

Sjajno je krenuo Partizan protiv šampiona ABA lige, Zagorac i Marinković su bili nerešiva enigma za Budućnost, a nakon što je Rade Zagorac pogodio 2+1 na semaforu je pisalo 17:7.

Nikolić i Klark su uspeli da donesu Budućnosti veliku seriju od 9:0, pa je ponovo bio egal.

Trojkom Ivanovića Budućnost je povela sa 19:18, ali su sjajni Zagorac danas, Lendejl i Aranitović doneli Partizanu 24:19 pred drugu deonicu.

Gordić je na startu druge deonice držao Budućnost u igri, a na drugoj strani Lendejl je uspeo da sa šest uzastopnih poena vrati veću prednost Partizanu.

Poenima Gegića Partizan je poveo sa 38:31, ali je Klark dobro nastavio, smanjio je na 44:43, tada je Čanak morao da traži tajm-aut nakon kog je Zagorac ponovo zaigrao sjajno.

Lendejl ima 12, Zagorac 10 poena, na drugoj strani Klark 11 poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Saturday, 22.09.2018
18:51

Ne bi bilo cudno da mi ovo i osvojimo. Trenutno najvecu zelju pokazujemo, a iskreno Zvezda, Buducnost i Cedevita ovo igraju, jer moraju. Trenutno sam vidjenja da nam bek i ne treba (Pejdz, Nikolic, Aranitovic, Marinkovic i Gegic koji me odusevio mogu da zavrse posao, a i Rade im mnogo pomaze oko prenosa lopte), trenutno nam treba igrac tipa Simonovic koji ce da pokrije 4 i 3 i mozda jos neki teskas.