Poluvreme - Partizan vodi, ali navijači prepoznaju probleme (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.12.2019.
21:45
Izvor: Sportske.net

Gde ''škripi'' u igri ekipe Andree Trinkijerija?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras se bore za desetu pobedu od početka sezone u ABA ligi, rival im je Primorska u beogradskoj ''Štark Areni'', a posle prvog poluvremena crno-beli vode sa 39-30.

Izuzev u uvodnih par minuta, Partizan je konstantno u vođstvu, ali znatno izmenjena ekipa Primorske pruža odličan otpor favorizovanom domaćinu.

Ono što je bilo primetno i što se navijačima Partizana nikako ne dopada jeste loš šut crno-belih van linije 6.75m. Iz 16 pokušaja košarkaši Partizana su pogodili samo tri trojke. Doduše, nisu ni gosti bolji u tom segmentu igre (3/13)...

Jaramaz sa šest, Pejdž i Reding sa po pet poena najefikasniji u Partizanu, a u ekipi Primorske Barič ima devet, Vončina osam poena posle prvog poluvremena.
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 29.12.2019
22:57

Pa Zagorac i Gordic posle prvih mesec dana ove sezone su totalni neupotrebljivi. Svaka utakmica sve gori i gori. Zagorac nekako u svakoj sezoni stigne do nekog nivoa, tu se zadrzi nekih desetak utakmica i onda se raspadne totalno A Gordic igra ono sto je uvek i igrao, u dve utakmice je najbolji na terenu, pa je u sledecih pet ubedljivo najgori, nije to samo ove sezone, tako je uvek sa njim. Problem je sto igra njih dvojice nije jedini problem po meni mnogo stvari tu nije kako treba da bude, ali sve to jos uvek nije toliko opasno jer nam raspored ide na ruku. videcemo kada pocnu ozbiljne utakmice da li je to doziranje, ili je problem drugacije prirode. Fale nam centri mnogo i to se sve vise primecuje, evo i veceras nas maltretira Marinkovic koji je prosecan igrac. Ja nekako ne vidim ovu ekipu da moze ista ozbiljnije da napravi ove godine, ali videcemo, milion puta sam se tako zeznuo, daj boze da je i sada.

avatar
Dm88bgd
Monday, 30.12.2019
02:17

Tacno tako.Zagorac je nas najslabiji suter za tri poena posle Tomasa ali Tomas i nije suter..Srecom rezultati su dobri i prikriveni su mnogi nedostaci..Dodao bih Jaramaza koji je odlicno otvorio sezonu i sada se i plasi da sutne..Baca cigle.Plasim se da bez odlicnog centra mi nemamo sta da trazimo ove sezone..I da jedan plej bude toliko koliko konstantan..