Poluvreme - Zvezda na ''minus 11'', ali to je ODLIČAN rezultat posle svega viđenog!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.12.2020.
18:55
Izvor: Sportske.net

Oslabljena Zvezda, ali i sa novim pojačanjem odigrala možda i najlošije poluvreme od početka sezone.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U 16. kolu Evrolige, Crvena zvezda večeras gostuje ekipi Zenita u Sankt Petersburgu, a posle prvog poluvremena, ruski predstavnik ima ubedljivu prednost - 48:37.

Znate već da je Zvezda imala problema sa koronavirusom prethodnih dana, zaražen je Džordan Lojd, junak pobede protiv Valencije, ali je večerašnji meč bio prilika za debi najnovijeg Zvezdinog pojačanja, Kina Koloma. Takođe, posle nešto duže pauze zbog povrede zaigrao je i Lengston Hol.

Ipak, bez Lojda u ekipi, Zvezda je večeras neprepoznatljiva.

Zenit je od samog početka zaigrao bolje, sa dve trojke poveo je 6:0 i predvođen tandemom Pangos-Beron samo je uvećavao prednost kako je meč odmicao. Izuzev donekle Dobrića, Zvezda nije imala raspoloženog igrača u napadu, samim tim ni rešenja za odbranu domaćeg tima, a rezultat 30:12 na kraju prve četvrtine dovoljno govori.

Sličan razvoj događaja i u drugih deset minuta, Zenit je poveo i sa 40:16 i do pred kraj poluvremena održavao dvadesetak poena razlike. A onda, kada se najmanje očekivalo, vratila se nada za Zvezdu. Crveno-beli su napravili seriju 10:0 kojom je prednost domaćima spustila na samo 11 poena razlike (48-37).

Pangos sa 15 (trojke 3/3) i Beron sa 11 poena (trojke 2/3) za sada su najefikasniji u ekipi Zenita, a u Zvezdi je to Dobrić sa devet poena, dok je O'Brajant upisao sedam.
-
baner
-
- - - - - - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke