Poluvreme - Zvezda u minusu, Luković sjajan kod Splićana (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.11.2020.
19:47
Izvor: Sportske.net

Neočekivane probleme ima ekipa Crvene zvezde protiv Splićana.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u beogradskom ''Pioniru'', Crvena zvezda - Split 38-42.

Splićani su odlično započeli meč, poveli sa 9:2, a Marko Luković je već tada najavio da će večeras blistati na terenu.

Očekivao se, ipak, odgovor crveno-belih, ali od toga dugo nije bilo ništa. I ne samo to, Splićani su bili sve raspoloženiji za igru, ne samo pomenuti Luković, nego i Antonio Vranković, koji je pravio dosta problema pod košem, kao i Marčinković i Mesiček.

Prednost gostiju se lagano uvećavala, imali su i 13 poena razlike, a Zvezda je tek u finišu drugog kvartala uspela da koliko-toliko uhvati priključak.

Posle prvog poluvremena, Luković najefikasniji kod Splićana sa 12 poena, Vranković je upisao 11 i Marcinković 10 poena.

U Zvezdi, Dobrić i O'Brajant po sedam poena, Lojd je upisao šest.
-
baner
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 15.11.2020
21:55

Znaci gubimo na minut pre kraja 76 74, ali moram da priznam zasluzeno, mi nemamo cemu da s enadamo ove godine, jer definitvno nemamo tim. Ako Split uspeo da nas potpuno nadigra sa dva igraca,sta tek ocekivati od Partizana, Buducnosti, Cedevite, pa bolje nista, da se spremimo psihicki zaporaze , i to je to! Jer mi cemo oigrati Evroligu i u nastavku, i cemu to ako nemamo energije za ABA? A ja bih samo podsetio Covica, kad je u pocetku sezone rekao da ovakav ozbiljan strucni stab odavno nije video, pa izgleda da si pogresio gospodine, jer nema fizicke spreme na nekom zavidnom nivou, ipak kod Radonje ovakve tekme smo dobili uvek i to lagano. Nema veze, samo spremite se Partizan ima da nas odere sa ovakvom igrom. Johny O'Brajant je definitvno stetan za ovaj tim, covece on sve zivo promasuje, jedino slobodna bacanja sto pogadja! Moji Zvezdasii, teska vremena nam dolaze, zato spremite zivce!

avatar
Realni Arthur
Sunday, 15.11.2020
21:23

Pisem na minut pre kraja trece cetvrtine a trenutno je 55 59 konacno smo na 4 poena, a to mi dodje kao da vodimo, posle oni -14. Ja zaista ne znam, da li je Split toliko kvalitetan ili Zvezda je skroz podbacila, ali sve je ok, kad smo se priblizili, i eto, prvi put na tekmi i vodimo, ja srecan ko da igramo protiv Barcelone! Ajde bre, srecno do pobede, ali, Kuridza mora na hladjenje, ubaciti Simanica bar na kratko!

avatar
Realni Arthur
Sunday, 15.11.2020
20:54

Naravno da je umor u pitanju, mada ruku na srce Split igra bas dobro, ali mali je broj igraca koji postizu koseve, Ilija Dokovic totalno van forme veceras. Ja bih hteo malo da se zakuva pa da nekako ovo Zvezda izgubi, i onda svi u egalu jedino Buducnost jos nema poraz, osim nas. Ali,mora neko da mi objeasni neku logiku, zato sto ja definitivno ne razumem. Za sta sluze Simonovic, Simanic, Uskokovic, Radanov ako ne za ovakve tekme, gde treba malo vise energije, a momci mase peskirima ili uopste nisu u sastavu ko onaj Angola u Partizanu a cela liga se smeje, znaci tu smo negde!Imamo ubitacan raspored a ovaj Obradovic poceo zestoko da me nervira, alo br ecovece ubaci ove igrace vise da igraju koji minut, mozda i prorade, ako ne onda objasni zasto ne, AMAN! Srecno