Poruka dušebrižnicima - "Bertans neće tužiti Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
22:13
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije i letonski reprezentativac Davis Bertans nedavno su se rastali na način koji klub iz Humske nije želeo a neki su pohrlili da kažu kako će posle svega uslediti i tužba od strane doskorašnjeg prvotimca Partizana.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Finansijska situacija u kojoj se nalazi šampion Srbije dovela je crno-bele u poziciju da posle osvajanja 13. titule u nizu rasprodaju gotovo kompletan igrački kadar pa su tako Humsku već napustili Lovernj, Bogdanović, Vesterman i Bertans.

Potonji je klub napustio nakon što mu nije bio dozvoljen transfer u Galatasaraj posle čega je zatražio raskid saradnje na šta je imao pravo, imajući u vidu činjenicu da mu je klub dugovao pozamašnu svotu novca.

Pojedinci koji, objektivno govoreći, ne misle dobro Partizanu, pohrlili su da kažu kako će crno-beli osim toga što su ostali bez obeštećenja za Bertansa morati na arbitražni sud što se ipak neće dogoditi.

"Davis nije, ni namerava da tuži Partizan" rekao je njegov agent Marko Jelić a prenose "Novosti".

Zastupnik letonskog košarkaša dodao je da Bertans ni na koji način neće potraživati novac od Partizana što znači da je na kraju Partizan ipak dobro prošao iako se nadao da će zaraditi na Letoncu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke