Poruka za Barane: "Neće titula niđe!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.04.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion regionalne košarkaške lige stekao je 15 poena prednosti u duelu sa Mornarom tokom prvih 20 minuta igre.

Sportske.net/ALTAIStudio/Nikola Krstić
Sportske.net/ALTAIStudio/Nikola Krstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s igraju odlučujuću utakmicu u borbi za plasman u finale plej-ofa ABA lige.

Navijači su ispunili tribine hale "Pionir" do poslednjeg mesta i od prvog minuta pružili podršku ekipi Dušana Alimpijevića koja na poluvremenu vodi rezultatom 52:37!

Sa tri trojke u uvodnih pet minuta igre domaćin je stigao do prednosti ali je onda usledio odgovor Mornara i vođstvo gostiju (15:14).

Zvezda je odgovorila serijom 9:0 i od tog trenutka izabranici Dušana Alimpijevića uspostavljaju kontrolnu nad igrom i rezultatom.

Četiri minuta pre kraja prvog poluvremena domaći stižu do 14 poena prednosti (42:28) ali je Mornar posle tajm-auta vezao sedam poena i prepolovio zaostatak (42:35).

Do kraja Zvezda ponovo pravi dvocifrenu razliku a Dilan Enis trojkom stavlja tačku na odlično prvo poluvreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalá
Tuesday, 03.04.2018
03:28

Pa Partizan je sa nikakvim budzetom i dugovima do guše,šurio čitavu evroligu.Nije imao sreće da 2010 ode u finale.A Zvezda sa ovakvim budzetom,godinama,slavi plasman protiv Mornara,k'o da je izbacila Klivlend.Partizan je išao na NBA turneju,što Zvezda nikad dosanjati neće.

avatar
svojnasvome
Monday, 02.04.2018
22:33

Jos ova sezona I ende......dokazali ste da nemate ono sta ima veliki klub I uz sve manifetluke I prevare nista niste uradili za pamcenje. .naravno I grdilo para