Potvrđeno - Cirbes na pregledima u Minhenu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.01.2017.
22:44
Izvor: Sportske.net

Nemački reprezentativac Maik Cirbes nalazi se u Minhenu gde bi nakon lekarskih pregleda trebalo da ozvaniči saradnju sa Bajernom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević uskoro bi trebalo da dobije veliko pojačanje na centarskoj poziciji, pošto je Miško Ražnatović potvrdio da se Maik Cirbes nalazi na pregledima u Minhenu.

Bivši centar Crvene zvezde mt:s ne dobija željenu minutažu u Makabiju zbog čega je odlučeno da se preseli u klub iz bavarske prestonice.

"Maik Cirbes je u Minhenu, prolazi lekarske preglede. Ima dosta problema sa stopalom i u zavisnosti od ishoda tih pregleda videćemo da li će ga Bajern angažovati ili ne" otkrio je Ražnatović.

Vlasnik menadžerske agencije koja zastupa nemačkog internacionalca nagovestio je kako postoji mogućnost da Cirbes do kraja sezone nastupa za Bajern, a da se narednog leta vrati u Tel Aviv.

"Mislim da je to najbolje rešenje za sve tri strane. Maik želi da igra, da se vrati u formu i da seledeće godine u Makabiju bude startni centar kako je to bilo projektovano na početku sezone" zaključio je Ražnatović.

Kakav god da bude dogovor između Makabija i Bajerna, činjenica je da će Maik Cirbes biti veliko pojačanje za tim Saše Đorđevića pred kojim se tek nalaze najveća iskušenja u tekućoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke