Potvrđeno za 'Sportske' - ON je novi trener Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
19:36
Izvor: Sportske.net

Nedugo nakon vesti o smeni Miroslava Nikolića dobili smo potvrdu da je Partizan odabrao novog trenera. Mutin naslednik preuzima ekipu posle meča sa Bilbaom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS smenio je u utorak uveče Miroslava Nikolića nakon osam poraza koje je ekipa doživela u dva takmičenja na poslednjih devet utakmica.

Crno-beli nisu sedeli skršetnih ruku, novi trener je odabran i to će biti Nenad Čanak, potvrđeno je za "Sportske" iz Humske!


Bivši košarkaš Partizana i pomoćnih Aleksandra Džikića na klupi crno-belih ekipu će preuzeti nakon sutrašnje utakmice sa Bilbaom.

Kako smo već preneli, sutra će na klupi sedeti dosadašnji član stručnog štaba Aca Matović, a Nenada Čanka debi na klupi Partizana očekuje za vikend u duelu sa MZT-om iz Skoplja.

Za Nenada Čanka vođenje prvog tima crno-belih neće biti velika novina jer je upravo on vodio ekipu na prethodnom "Kupu Radivoja Koraća" kada je Aleksandar Džikić bio sprečen zbog stomačnog virusa.

Nenad Čanak je na startu sezone preuzeo subotički Spartak sa kojim je u dosadašnjem toku Košarkaške lige Srbije ostvario sedam pobeda na jedanaest utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca
Wednesday, 13.12.2017
11:07

Ma divota!Niste coveku ni roster kompletirali a oteraste ga!Bas pametno i profesionalno.Sada moze Mijailovic taj vrli kosarkaski znalac na klupu umesto Mute....

avatar
DR DRE
Wednesday, 13.12.2017
09:34

SRECNO, NENADE!

avatar
magister
Wednesday, 13.12.2017
00:42

Muta je sjajan tip, odličan trener i još bolji čovek. Ovo je pogrešno. Raspiruju se niske strasti, pljuje se po ljudima koji praktično priskaču u pomoć i pokušavaju da nešto naprave ni iz čega, od ekipe koja ne da nije prošla normalne pripreme, nego se okupljala do trećeg četvrtog kola. Šta je cilj ove smene? Plasman dalje u Evrokupu? Sa ovim igračima? Ili da deremo sa ovim timom sve u ABA? Poraz od Olimpije je jedini Mutin kiks i trebalo je da ostane, bar do kraja sezone. Doneo bi F4 u ABA i to bi bilo ok.

avatar
MilošPB
Tuesday, 12.12.2017
23:09

A ko će i od kojih para isplatiti Mutu? Dulo i časovi ljubavi u najavi

avatar
SERBON
Tuesday, 12.12.2017
22:34

Srećno Čane!

avatar
zlogi
Tuesday, 12.12.2017
22:31

presipanje iz supljeg u prazno....otpustis coveka koji ima kakvo takvo iskustvo i dovedes coveka sa veoma malo iskustva...proci cemo kao pod Bozicem najverovatnije :/nps: ovaj mi se Partizan, pod Mutom, mnogo svidjao igralo se napadacki i na kos vise

avatar
paok
Wednesday, 13.12.2017
00:16

Moralo je nwsto da se uradi, vidis da ne ide ovako. Igralo se na kos vise samo sto mi svaku primamo blizu 100.

avatar
Tuesday, 12.12.2017
21:11

Puno poverenje Nenadu Canku... Krenucemo sad sa pobedama,nova filozofija igre,sveza krv... Muto Ti si veliki Partizanova sad se pokazi na delu...