Radonjić bi brzo da završi sezonu, ali upozorava, Zvezda bez Amerikanca!

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.06.2022.
22:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu FMP sa 110:71 i poveli sa 1:0 u finalnoj seriji Superlige.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da se ekipa okreće drugom meču finala Admiralbet Košarkaške Superlige protiv FMP-a, i da ne smeju da dozvole da im se posle dobre partije dogodi poraz, kao u polufinalu tog takmičenja.

"Slavili i idemo sa 1:0 u sledeći meč. Najbitnije je da napravimo dobar pristup i da ne dozvolimo da nam se desi situacija od pre nekoliko dana posle prvog meča koji smo dobro odigrali i slavili dosta ubedljivo, da izgubimo drugi od ekipe Mege. Očekujem da će ekipa, bez obzira što ćemo biti bez Holinsa (Ostin) odreagovati dovoljno dobro da dođemo do još jedne pobede i završimo sezonu", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu FMP sa 110:71 i poveli sa 1:0 u finalnoj seriji Admiralbet Košarkaške Superlige.

Serija se igra na dve pobede, a naredni meč je na programu u nedelju.

Košarkaš Zvezde Nikola Ivanović rekao je da je ekipa na kvalitetan način odigrala ceo meč protiv FMP-a.

"Stvarno smo odradili na kvalitetan način, sve vreme kontrolisali, pristupili ozbiljno samom meču i na kraju više nego rutinski i ubedljivo slavili. Nadam se da ćemo imati isti pristup i u Železniku i polako završavati ligu i sezonu. Iskreno najbitnije je da sa Holinsom ne bude ništa ozbiljno", zaključio je Ivanović.

Drugi meč finala AdmiralBet Košarkaške Superlige igra se u Železniku u nedelju od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke