Radonjić brine zbog ''ogromne potrošnje'', kapiten Luka poručio: ''Biće Zvezda opet ona prava!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.03.2017.
23:20
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

S obzirom na paklen ritam utakmica, košarkaši Zvezde ove sezone nemaju vremena ni za radost posle pobeda, ali ni za tugu posle poraza.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crveno-beli su večeras poraženi od Budućnosti u Podgorici sa 63-57, pa će o plasmanu u finale odlčivati majstorica u Beogradu.

Trener aktuelnog šampiona Dejan Radonjić ističe da je još jedan važan evroligaški duel već na pragu, kao i da se večeras u igri njegovog tma video umor i istrošenost.

''Čestitke Budućnosti na pobedi i na dobroj igri. Od samog starta se videlo da postoji razlika u energiji, trčanju... Nismo uspeli da uhvatimo dobar ritam, bilo je dosta dekoncentracije.

Imamo ogromnu potrošnju. To je večeras bilo evidentno. Već za dva dana igramo sa Uniksom u Evroligi, potom sledi revanš Budućnosti i borba za ulazak u finale. Pokušaćemo da se što bolje spremimo za majstoricu", izjavio je Radonjić.

Kapitenu Luki Mitroviću večeras gotovo ništa nije polazilo za rukom, pa mu je posle meča ostalo samo da čestita protivniku. Ipak, optimizam ga ne napušta, i pored tri poraza u nizu, računajući i dva evroligaška iz prošle sedmice.

''Čestitam na pobedi, potpuno zasluženoj. Od početka su spremniji ušli u ovaj meč. Imali su dovoljno vremena da se spreme. Mi smo u poslednjih nekoliko utakmica u lošijem ritmu, naročito napadačkom.

Slede nam možda i najvažnije utakmice u sezoni, ova ekipa ima snage digne iz ove situacije, i bude prava kao što je bila i čitave sezone'',
izjavio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Keselj97
Wednesday, 29.03.2017
02:10

Bice kad ti odes..

avatar
Bomb@$
Wednesday, 29.03.2017
01:30

Samo da sto prije prodje ovaj period... Nakon zadnje 3 utakmice, TOP 8 mi nije ni bitan.. Poceo sam se bojati i za ABA ligu ..

avatar
Wednesday, 29.03.2017
00:44

Mitrovicu igra ti je blago recena katastrofalna i mani se izjava nego radi vise na treningu jer na parketu delujes kao amater.

avatar
Wednesday, 29.03.2017
00:30

Samo napred Zvezdo jos tri poraza u nizu pa aj na vVASU CL KLS LIGU

avatar
Wednesday, 29.03.2017
00:01

Partizan sa 8 igrača i to sa nekoliko van prvih 12 i nekoliko omladinaca osvaja KRK koji mu sudije otimaju u zadnjoj četvrtini i dere sve redom u ABA ligi. A ovi sa punim rosterom i rekordnim budžetom u istoriji srpske košarke ne mogu da prebace 60 poena na dve utakmice zaredom. Sramota!