Radonjić: "Ne znam u kom sastavu ćemo igrati derbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.01.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener aktuelnog šampiona Srbije Dejan Radonjić rekao je da mnogo poštuje ekipu Partizana i da samo dobra igra u odbrani neće biti dovoljna da crno-beli budu savladani u derbiju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da utakmice protiv Partizana uvek imaju poseban značaj, koji je sada dodatno povećan rezultatskom važnošću ishoda za oba tima, ali da veruje u pobedu svoje ekipe.

"Utakmice između Zvezde i Partizana imaju poseban status. Osim veličine derbija i značaja igranja između Zvezde i Partizana, ova utakmica ima veliki rezultatski značaj za oba tima", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda se bori za drugo mesto i prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa, dok se Partizan bori za opstanak u Jadranskoj ligi.

"Partizan dolazi posle dve pobede i imali su vremena da se pripreme za ovu utakmicu. Mi smo imali malo vremena za pripremu. Znamo da nas čeka i atmosfera koja će biti velika pomoć Partizanu. Mi imamo problema sa sitnim povredama malo većeg broja igrača nego obično, tako da ne znamo ni tačno u kom sastavu ćemo igrati. Želimo da pobedimo i da ostanemo u broju pobeda i poraza kao Cedevita", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde nije želeo da govori o detaljima povreda tih igrača, ali je kazao i da je zadovoljan usponom forme ekipe.

On je na novinarsko pitanje odgovorio da neće biti dovoljna samo odbrana da bi se dobio Partizan.

"Očekujem da igramo u oba pravca dobro. Nije dovoljno da odigramo samo u jednom delu terena da bismo slavili protiv Partizana, ekipe koju mnogo poštujem", kazao je Radonjić.

Utakmica Partizan - Zvezda igra se sutra od 21.00 u hali "Pionir".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 24.01.2016
20:20

Bilo bi dobro da Radonja protiv partizana dodeli vecu minutazu igracima koji su malo igrali jer sa bilo kojim timom Zvezda ne moze da izgubi od partizana.

avatar
mile stojkovic
Sunday, 24.01.2016
19:19

Ubedjen sam da ce Zvezda pustiti sutra Partizan..:)

avatar
svojnasvome
Sunday, 24.01.2016
21:41

A to je vec priprema a? Ako dobije zvezda ocekivano a ako partizan namesteno? Znaci partizan bolje da ne izlazi na parket po vama...daj bree novokomponovani košarkasi dosta gluposti....pre bih da ispadnemo nego da nam taj performans cz fmp cz da pobedu

avatar
mile stojkovic
Sunday, 24.01.2016
23:44

Ako te bas zanima,realno je da Zvezda dobije..ali mislim da ljudi koji vode nas klub..ipak gledaju i malo dalje od klubastva..dakle BOLJE ZVEZDA 3 NA TABELI,NEGO SRBIJA SA 3 PREDSTAVNIKA SLEDECE SEZONE.Seti se samo naseg poraza protiv vas prosle sezone..ali vas je BUDUCNOST unistila,pa ste isli na nas u polufinale.Toliko od mene..Frustracije sacuvaj za neka druga vremena.

avatar
Filip920
Sunday, 24.01.2016
18:57

Izvedi decu nek se igraju,mi nikada nismo imali komplekse kao stari im trener.

avatar
marecareee
Sunday, 24.01.2016
18:38

Odmori glavne igrace, pusti klince malo neka se igraju macke i miša sa smesnim protivnikom ;-)

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 24.01.2016
16:41

Nadam se malo vecoj minutazi Gudurica ali cak i vise Simanica i Rebica koji su zasluzili neko povernje, Simanic nakon one utakmice sa Realom gde je pokazao talenat i neverovatnu hrabrost, a Rebic nas je malo i zaduzio u vise utakmica, pogotovo protiv Bajerna i treba da ima neke svoje minute...

avatar
MarkoDjordjevic
Sunday, 24.01.2016
15:12

Radonja, budi realan. Sve manje od 10 razlike za nas je sramota.

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
15:08

Nismo ni sumnjali:-D