Radonjić: "Nismo ni sanjali ovako nešto"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
23:27
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić posvetio je večerašnji trijumf nad Valensijom svom pokojnom prijatelju Aci Petroviću a nakon overe plasmana u TOP 16 izjavio je da ekipa nije mogla ni da sanja ovakav učinak nakon osam kola.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su večeras Valensiju u okviru 8. kola evroligaške grupe "D" a trener Dejan Radonjić kazao je nakon utakmice da pobedu posevećuje svom pokojnom prijatelju Aci Petroviću.

"Pre svega, želim da posvetim ovu pobedu Aci Petroviću, bivšem treneru Crvene zvezde koji je nedavno preminuo. Bio mi je prijatelj i zbog toga ovu pobedu posvećujem njemu" rekao je Radonjić.

Crveno-beli su odigrali sjajnu utakmicu na gostovanju Valensiji a kraći period lošije igre početkom četvrte deonice nije uticao na to da Zvezda zasluženo slavi.

"Nismo otvorili utakmicu na najbolji način, manjkalo nam je koncentracije u odbrani a bilo je i dosta izgubljenjih lopti tokom prve četvrtine" rekao je Radonjić i dodao,

"Svi igrači koji su ušli sa klupe odradili su sjajan posao a onda smo zaigrali bolje u odbrani što nam je omogućilo da lakše rešavamo zadatke u napadu. Služio nas je šut, održavali smo prednost, pa ni u trenucima kada se Valensija vratila u igru nismo dozvolili da skrenemo sa puta i zato smo zasluženo pobedili" istakao je trener Crvene zvezde Telekom.

Vicešampion Srbije upisao je večeras petu pobedu u grupnoj fazi Evrolige i tako dva kola pre kraja overio plasman u TOP 16 fazu elitnog takmičenja.

"Čestitam igračima, klubu i navijačima na sjajnom uspehu. Nismo mogli da sanjamo da ćemo se posle osam kola naći u ovoj situaciji. Jako smo zadovoljni zbog toga" rzaključio je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom zauzima drugu poziciju na tabeli grupe "D" sa skorom 5-3 a u naredne dve utakmice sastaje se sa Olimpijakosom i Laboral Kućom i ima šansu da se bori za prvu poziciju u grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Homer J.Simpson
Saturday, 06.12.2014
00:37

Sa Zvezdom se moze sve sto se pozeli,da polete ribe,i zaplivaju ptice................