Radonjić preneo ohrabrujuće vesti u vezi sa povredom Luke Mitrovića

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.11.2016.
21:09
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je "prirodno" da koncentracija njegovih igrača ne bude na najvišem nivou zbog napornog ritma utakmica. Prokomentarisao je i povredu kapitena Mitrovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zvezda je i dalje neporažena u regionalnom takmičenju, pošto je večeras u Beogradu pobedila Karpoš Sokoli sa 91:70.

"Izašli smo iz ciklusa koji je bio toliko naporan, sasvim je prirodno da koncentracija ne bude na nivou. Bitno mi je da budemo dobri za četiri-per meseci a broj pobeda je potpuno nebitan. Biće i poraza, to su normalne stvari",
rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Iako je utakmica završena sa 21 poenom razlike crveno-beli su se mučili veći deo utakmica protiv ekipe koja je poslednja na tabeli Jadranske lige.

Utakmicu je obeležila povreda kapitena Luke Mitrovića, a Radonjić je kazao da se nada da nije ništa ozbiljno.

"Nadam se da Mitrović nije ozbiljnije povređen. Povredio je mišić, otići će na preglede i vrlo brzo ćemo znati koji je stepen povrede i kakva je situacija. Nadam se da neće biti duže van stroja", kazao je Radonjić.

Zvezda će narednu utakmicu igrati protiv Efesa u Evroligi u četvrtak. Radonjić je kazao da ga ne zanima to što je njegov klub pobedio turski prošle sezone, jer, kako je naveo, predstojeći rival sada ima drugačiji tim.

"U Evroligi nema lakih utakmica. Za nas ima samo teških, mnogo teških i najtežih", istakao je Radonjić.

Upitan šta je Zvezdi potrebno da bi u Evroligi bila dominantna kao što je u regionalnom takmičenju, Radonjić je odgovorio:

"Ovo što radimo je dobro, a za nešto više - nešto više".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke