Radonjić traži vreme dok Zvezda ne bude prava

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.01.2022.
17:55
Izvor: Sportske.net

Kada će Zvezda biti ona prava?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je potrebno vreme i strpljenje kako bi ekipa dostigla željeni nivo igre i dodao da će u narednoj utakmici protiv Cedevita Olimpije crveno-beli pokušati da odigraju bolje nego u prethodim mečevima.

"Očekuje nas utakmica protiv Cedevita Olimpije, jedne od najboljih ekipa u ligi, koja je u odnosu na naš prvi meč napravila promene u timu, pojačala se Ferelom iz Panatinaikosa, Omićem i Dragićem iz Žalgirisa, uz ostale vrlo kvalitetne i iskusne igrače koji koje već imaju u svom sastavu. Očekuje nas vrlo dobar tim, ali s obzirom na okolnosti, razmišljamo o nama i kako da napravimo iskorak već u sledećoj utakmici. Biće potrebno vremena i strpljenja kako bismo došli do nivoa na kome želimo da budemo", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde doputovali su u Ljubljanu, gde će u ponedeljak od 18 časova igrati protiv Cedevita Olimpije, utakmicu 17. kola ABA lige.

To će biti drugi duel dve ekipe ove sezone, a u prvom meču koji je odigran polovinom oktobra Zvezda je pobedila posle velikog preokreta u Beogradu 79:64.

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da je Cedevita Olimpija dovodjenjem trojice novih igrača pokazala da ima velike ambicije u ABA ligi.

"Moraćemo da odigramo izuzetno dobru i čvrstu utakmicu sa mnogo energije kako bismo došli do rezultata. Nismo imali previše vremena nakon meča u Lionu, ali ćemo se potruditi da period od dva dana iskoristimo maksimalno kako bismo spremni dočekali meč u Ljubljani", naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke