Radonjić: "U Valjevu uvek teško"

Autor: Beta Beta
nedelja 25.10.2015.
21:27
Izvor: Beta

Strateg šampiona Srbije i ABA lige Dejan Radonjić izjavio je da njegova ekipa po pravilu teško stiže do dobrog rezultata na gostovanjima ekipi Metalca.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa u Valjevu protiv Metalca uvek igrala teške utakmice i da u predstojećem duelu mora da odigra dobro kako bi ostvarila pobedu.

"Za nas je uvek bilo teško gostovanje u Valjevu. Metalac je u dobrom raspoloženju, posle pobede u Novom Mestu. Svesni smo potencijala ekipe iz Valjeva, ali i neizvesnih utakmica koje smo tamo igrali. Želimo da ostvarimo pobedu, znamo da nam je za nju potrebno da zaustavimo sve njihove prednosti, sprečimo dobar napad i odigramo dobro" rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde u ponedeljak od 21.00 čas u Valjevu igraju protiv Metalca, utakmicu sedmog kola Jadranske lige. Zvezda je do sada ostvarila četiri pobede i pretrpela dva poraza, a Metalac ima skor od po tri pobede i poraza.

Trener Zvezde naveo je da će uoči utakmice odlučiti da li će u tim uvrstiti novog igrača Kvinsija Milera.

"On će putovati sa nama u Valjevo. Obavio je lekarske preglede, treniraće pred ovaj meč, ali treba uzeti u obzir i njegov umor nakon dugog puta iz Čikaga i vremensku razliku, pošto je u Beograd stigao u subotu uveče", rekao je Radonjić.
 
Radonjić i dalje ne može da računa na povređenog Nemanju Dangubića, a konačna dijagnoza težine povrede Luke Mitrovića biće poznata narednih dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trener u romingu
Monday, 26.10.2015
15:52

Igramo bez Sofoa... Lagano dobijamo ovaj meč... Vise mesta za Simanica A tu je i Tejic...