Radonjić: ''Vilijams nas vratio u život!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net, abaliga.com

Zvezdin strateg priznaje da je Budućnost mogla da čak ubedljivo savlada njegov tim, ali je zahvaljujući raspoloženom Markusu Vilijamsu na kraju došlo do preokreta.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle odlične utakmice u ''Morači'', puno preokreta i pobede Zvezde 77-76, trener beogradskih crveno-belih ima dosta razloga za zadovoljstvo.

Dejan Radonjić je pohvalio rivala, kao i ambijent u dvorani, a kad je u pitanju njegov tim, naravno, u prvom planu je ''raspucani'' Markus Vilijams, kao i egzekutor odlučujućeg poena Nikola Kalinić.

''Mislim da je bila lepa utakmica. Dogodila se neizvesna završnica, u kojoj i da je Budućnost VOLI pobedila, bilo bi zasluženo. Nismo dobro krenuli u utakmicu, držali smo neku rezultatsku neizvesnost, ali je bilo mnogo problema u odbrani.

Početak treće četvrtine čak je ukazivao na mogućnost ubedljive pobede domaćih. Međutim, Vilijams koji je bio opterećen ličnim greškama, ne toliko ni u igri, sa bolom u nozi, ali i sa velikom željom da promeni tok meča, vratio nas je u život. Ispustili smo prednost u poslednjoj četvrtini, ali se dogodio i taj koš Kalinića. U svakom slučaju uspešna završnica nam mnogo znači, protiv odlične Budućnosti VOLI, u divnom ambijentu'',
istakao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke