Raskid ugovora u Partizanu, ko ga je inicirao?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2018.
21:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Rastanak je izvestan, samo je pitanje načina...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nije prošlo ni mesec dana, Entoni Braun je 23. oktobra zvanično promovisan u novo pojačanje crno-belih, a već sada je jasno da je njegova epizoda u crno-belom dresu okončana.

Novi trener Andrea Trinkijeri već ne računa na njega, na poslednja dva gostovanja ga nije ni vodio, pa se juče se pojavila informacija da crno-beli pokušavaju da nađu način da raskinu ugovor sa Amerikancem.

Večeras ''Novosti'' pišu na tu temu, s tom razlikom što se ističe da je Brauna ''izdalo strpljenje'' i da je on taj koji je zatražio raskid ugovora, nezadovoljan svojim statusom.

Bilo kako bilo, konačan epilog bi trebalo da je potpuno jasan, ostaje samo da se sve ozvaniči, da se dogovore uslovi preranog okončanja saradnje, pa da Braun krene u potragu za novim klubom, a Partizan eventualno za nekim novim pojačanjem. Ali, pravim pojačanjem...

Kada je Braun u pitanju, ostaće upamćeno i da u dresu Partizana nije uspeo da upiše ni jedan jedini poen, a nastupio je u tri utakmice, u kojima je zbirno sakupio tek oko 18 minuta u igri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Monday, 19.11.2018
23:08

Radi se na tome da on ipak ne bude kao cava otkačen iz kluba koji ne može da pobedi ni Zlatokosu ni 3 praseta a igrao je u Lejkersima! Daće mu 80k koliko bi dobio da je imao učinak i pomoći će mu da nađe klub u nastavku sezone!