Razočarani Željko otvorio dušu posle nove drame: ''Žive u svom svetu, šta god da kažem oni ne prate...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.03.2020.
17:06
Izvor: Sportske.net

Teška sezona za Fenerbahče, uz sve to i serija teških mečeva u poslednjih desetak dana. Izgleda da se Obradoviću sve skupilo...

Epa/Toms Kalnins
Epa/Toms Kalnins

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, Fenerbahče ponovo nije mogao bez dramatične završnice, i ponovo je pobedio, ali je nekako ''uspeo'' da prokocka veliku prednost tokom poslednje četvrtine meča sa Bešiktašom.

Na kraju je domaćin bio na pragu pobede, a da se to ipak ne dogodi, pobrinuo se Bobi Dikson, pobedonosnim košem na dve sekunde pre krajaza konačnih 74:73.

Posle meča, trener Fenerbahčea Željko Obradović je uz dosta emocija govorio na konferenciji za medije.

Kao da je osetio potrebu da javnosti otkrije sa kakvim problemima se suočava već dugo u ekipi Fenerbahčea.

''Velika je sramota za nas da igramo na ovaj način. Verujem da moji igrači ne razumeju mnoge stvari. Oni žive u svom svetu...

Naš protivnik je igrao sa samo dva stranca, a još dva veoma važna turska igrača nisu mogla da im igraju. I, videli ste šta se dešavalo na terenu.

Glavni problem je bila koncentracija i motivacija, kao i u većem delu sezone.  Za njih je sve isto, šta god da kažem, ne prate.

Čudo je što smo uopšte dobili ovu utakmicu... Moram još jednom da kažem da imamo ozbiljnih problema u timu. Ako ja moram da ih treniram da se bore, da ih podsećam da je svaki meč važan i da stvaram dodatnu motivaciju, onda je taj posao veoma težak'', objašnjava Obradović.
-
baner

Na kraju je uputio još jednu poruku svojim igračima, naredne utakmice pokazaće hoće li ga poslušati.

''Najveći problem je što niko od mojih igrača ne pomisli 'šta nije u redu sa mnom, kako mogu da pomognem timu', ne postavljaju pitanja sebi. Trebalo bi i više da razgovaraju, da se pripremaju za utakmicu. Treba da shvate kako treba da igramo, jer sam siguran da nisu zaboravili da igraju košarku. Sve je u njihovim glavama...'', poručio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
br
Wednesday, 11.03.2020
00:51

ne brinite vi za njega, gledajte sebe... pored tastature!

avatar
Nenad Šmigić
Sunday, 08.03.2020
20:03

a do tebe,naravno,nije nista?!...nadmeno, a i vreme te malo pregazilo...

avatar
ViniciusJR
Sunday, 08.03.2020
19:59

A mozda jednostavno krece polako silazna putanja tebe kao trenera. Legenda jesi, najbolji evrospki strucnjak sigurno, za ogroman respekt je reputacija koju je stvorio, ali mozda je vrhunac prosao.