Reakcija na uvrede - Odgovor dobili i ''Grobari'', ali i ''novi Dule''?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.01.2017.
13:23
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Nova dimenzija polemike na relaciji Partizan - Crvena zvezda. Valjda će se na ovome i završiti...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Protekli košarkaški vikend u ABA ligi, izuzev nastavka Zvezdine impresivne serije pobeda i par iznenađujućih rezultata, obeležio je i meč u hali ''Aleksandar Nikolić'', gde je Partizan deklasirao FMP sa 97:70.

Nažalost, ova utakmica ostaće upamćena i po brojnim uvredama koje su navijači Partizana uputili porodici Nebojše Čovića, a posebno je na udaru bila njegova supriga Vesna. Zbog toga je meč bio i prekinut nekoliko minuta, sredinom druge četvrtine. Kasnije su uvrede utihnule, ali samo do pred kraj meča, kada se mogao čuti isti ''repertoar''.

Posle meča se očekivala nekakva reakcija iz FMP-a na sve ovo, ili od strane Nebojše Čovića, naravno i iz Partizana na konferenciji za medije posle meča, ali se, na iznenađenje mnogih, u izjavi današnjem ''Blicu'' oglasila - Vesna Čović.

Ona je poručila da je ''ne dotiče'' pogrdno skandiranje ''Grobara'', kao i da su oni ''jaki samo u grupi'' i da su joj se svojevremeno i izvinjavali kada ih je pitala zašto to rade.

''Problem je što znam mnogo više o organizaciji kluba nego svi zajedno iz Partizanove uprave. Njihovo vređanje je odraz nemoći i njihovog vaspitanja. Kukavički je vređati supruge, maje i bake'', objasnila je ona.

Međutim, više od uvreda sa tribina, zabolelo ju je to što trener Partizana Aleksandar Džikić nije osudio ponašanje navijača crno-belih, iako je tokom pomenutog prekida kapiten Novica Veličković apelovao na ''Grobare'' da to ne rade.

Zbog toga je aktuelnog trenera Partizana uporedila sa nekadašnjim, dugogodišnjim i trofejnim - Duškom Vujoševićem...

''Džikić me je dodatno iznervirao i razočarao jer se nijednom rečju nije ogradio od takvih skandiranja. Podlegao je pritisku, postaje novi Dule Vujošević'', konstatovala je ona, uz još jedno podsećanje na poznate priče o ''gepekovanju''.

Bliži se derbi i bilo bi dobro da svi oni koji će na bilo koji način učestvovati u tom i narednim duelima Zvezde i Partizana pokušaju da se konačno okrenu isključivo košarci, toj predivnoj igri koja nam je svima donela toliko radosti.

Pa neka bolji pobedi. Igrom na terenu. Tako je oduvek bilo najlepše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak