Real zamenu za Rudija pronašao u Valensiji

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.04.2018.
18:54
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Sportando", Madriđani su zainteresovani za košarkaša aktuelnog prvaka Španije.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Rudi Fernandez još uvek nije produžio ugovor sa madridskim Realom i u upravi se boje da ga neće ni produžiti, kako žele da smanje njegova primanja, te su već krenuli u potragu za njegovim naslednikom.

Kako "Sportando" prenosi navode "RadioEsporta", tako se na radaru ekipe Pabla Lasa našao krilni košarkaš Valensije Đoan Sastre.

Sastre ima 26 godina, pre Valensije je branio boje i Sevilje, kao i Saragose, a bio je i član reprezentacije Španije koja je na minulom Evrobasketu osvojila bronzu.

Minule sezone se sa Valensijom popeo i na krov Španije, upravo preko madridskog Reala, koji su savladali u finalu plej-ofa, a ove sezone nema preterano bitnu rolu u dresu aktuelnih šampiona, kako je nakon trijumfalne sezone klupu ekipe od Pedra Martineza preuzeo Ćus Vidoreta.

Na 18 nastupa u EL u proseku je beležio 5,6 poena po utakmici, uz 2,3 skoka i dve asistencije, dok u ACB ligi ima prosečan učinak od 6,8 poena i 2,3 skoka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Friday, 20.04.2018
20:24

Ja msm da Rudi ima top5 plata u Evropi i misljenja sam da je Real taj koji ne zeli da produzi ugovor. Jer realno, gde bi Rudi otisao? Igra kuci, za jedan od najjavih timova EL, a definitivno vise nije za NBA