Rimac: "Partizanu moramo da zatvorimo reket"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
17:31
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Cibone Slaven Rimac nada se da će njegovi izabranici u duelu sa Partizanom ponoviti borbenost iz okršaja sa Cedevitom a kao ključan faktor za subotnji meč vidi zatvaranje reketa gde će crno-beli tražiti šansu.

cibona.com
cibona.com

Povezane vesti

Jedna od najinteresantnijih utakmica 22. kola regionalne košarkaške lige biće odigrana u Zagrebu gde aktuelni šampiona ABA lige dočekuje najtrofejniji klub ovog takmičenja.

Cibona neće imati priliku da brani trofej osvojen u Beogradu ali će u duelu sa Partizanom izabranici Slavena Rimca igrati za ponos i bolji nacionalni koeficijent.

"Partizan je u dobroj formi. Čeka nas teška utakmica kao i prošle nedelje protiv Cedevite. Što se naših igrača tiče, želimo da ponovimo borbenost i koncentraciju iz prethodnog susreta. Moramo im odgovoriti, zatvoriti reket. Protiv Cedevite smo praktično izgubili u skoku i sutra tu moramo biti bolji" kaže trener Cibone.

Zdravstveni bilten u ekipi Cibone biće povoljniji u odnosu na prethodne utakmice jer se u tim vraćaju Vladi Ilievski i Marko Jagodić-Kuridža.

"Koliko znam kod njih su svi zdravi, a i naša zdravstvena slika se popravila. Tepić, Milosavljević i Dalo su igrači koji im daju energiju. Napašće nas ispod koša pa moramo držati reket. To je ključ i ako to budemo kontrolisali, sve druge stvari na terenu će biti lakše" zaključio je Rimac.

Utakmica 22. kola ABA lige između Cibone i Partizana zakazana je za subotu, 14. februar, sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan98
Friday, 13.02.2015
18:32

Joj dajte vise pleya

avatar
Realan
Friday, 13.02.2015
19:45

Sta ce nam plej?Imamo Daloa, koji nam daje energiju.Kada loze vatru sa njim on oslobadja veliku kolicinu toplotne energije.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 13.02.2015
20:20

Pricamo o fudbalu, Kolumbijac nije kosarkas.