Sad je i zvanično, Lebron najbolji u istoriji!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.09.2020.
08:41
Izvor: Sportske.net

Da, igrao je za velike timove, samo da li ste pomislili da je on te timove činio velikima?

AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill)

Povezane vesti

Majami ide u finale Istoka. Uspeli su da dobiju najbolji tim regularnog dela sa 4:1, Milvoki je na putu kući, u poslednjem meču serije nisu mogli da računaju na Janisa Adetokumba.

Grk je povređen, špekuliše se da bi mogao da ode, da je odigrao poslednji meč za Bakse, ali franšiza je odmah to demantovala.

Noćas su bili na +13, igrali dobro u prvoj četvrtini, ali onda se Majami probudio. Hit je uzvratio serijom koševa, u drugom poluvremenu su stigli do dvocifrene prednosti, piojačali odbranu na kraju i priveli meč kraju bez problema. Milvoki je dao devet poena u poslednja tri minuta, ali četiri od toga u poslednjih 20 sekundi, kada su samo ublažili poraz.

Batler koji je šutnuo samo šest puta je ubacio 17 poena, koliko i Dragić, Tajler Hiro je dodao tri trojke, Hit je u plej ofu sjajan, imaju skor 8:1, sada će se odmoriti i navijati da se druga polufinalna serija Istoka između Bostona i Toronta oduži (Seltiksi vode sa 3:2).

U drugom meču večeri, Lejkersi su poveli protiv Hjustona. Sjajna poslednja četvrtina, kombinovana 62 poena Lebrona i Dejvisa su presudili Roketsima.

Lebron Džejms je najbolji u istoriji, makar kada su plej of pobede u pitanju, ima ih od noćas 161. On je odao priznanje saigračima sa kojima je igrao u Klivlendu, Majamiju i sada Lejkersima. Lebron je ubacio 29 poena u prvom poluvremenu, od ukupno 36, Dejvis je završio sa 26 poena, recimo i to da je Rondo bio ključ sa par trojki u sjajnom finišu. Lejkersi su napravili seriju 17-5 na startu poslednje četvrtine, i to je bio kraj. Presudila je klupa. naime rezervisti Lejkersa su postigli 42 poena, "kolege" na drugoj stranu samo 16.

Harden he završio sa 33 poena, po 9 skokova i asistencija, Rasel Vestbruk dodao 30 poena, mnogo bolja igra nego u prva dva meča serije. Ali, kada se lomilo, Lejkersi su bili bolji, Hjuston je dao samo 38 koševa u drugom poluvremenu.

Hjuston - LA Lejkers 102:112 (1:2)
Milvoki - Majami 94:103 (1:4)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke