Sada više nema dileme, Gordon je potpisao za crno-bele!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.01.2017.
09:13
Izvor: Sportske.net

KK Partizan će u nastavak sezone jači za nekadašnjeg košarkaša CSKA.

cskabasket.com
cskabasket.com

Povezane vesti

Džamont Gordon će postati novi košarkaš Partizana, sada više u to nemamo dilemu.

On je pre par dana stigao na probu koju je morao da prođe zbog povrede koja ga je mučila, a na treninzima je pokazao da je ona prošlost i da je spreman da pomogne crno-belima u borbi za trofeje ove sezone.

Dodatni medicinski pregledi su ustanovili da je koleno u redu, kao što smo mogli da vidimo na sajtu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

"Džamont Dešan Gordon, pojačanje košarkaškog kluba Partizan, obavio je kompletne sportsko medicinske kontrole i testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta RS. Amerikanac je pre dolaska u Srbiju igrao za Cibonu, CSKA, Galatasaraj i Tofaš.

Testiran je u Centru za medicinu i psihologiju sporta, gde su mu obavljene: biohemijske analize krvi, antropometrijska merenja, EKG, opšti lekarski pregled, fiziološki pregled, spirometrijski i ergospirometrijski test, a u Centru za motorička istaživanja i analitiku u sportu, testiran je na Izokinetičkom dinamometru
", piše u saopštenju ovog Zavoda.

Ono što je sigurno jeste da će Partizan do kraja današnjeg dana registrovati ovog igrča za ABA ligu, pošto registracija traje do večeras.

Kasnije se to i potvrdilo, više o tome možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 20.01.2017
17:45

Istina jeste da je teško napraviti idealan sistem, ali je takođe istina da Partizan nije, pa ni dalje ne preduzima korake stvaranja koncepta koji bi mu obezbedio stabilniji rad. Hoću reći, da je Trampova kritika blizu istine, bez obzira što je iz protivničkog tabora. Ali zaboravlja da bi i Partizan sa Zvezdinim došljacima bio podjednako jak. U fudbalu imamo sistem, ali nemamo upravu koja bi taj sistem realizovala do kraja. Iako smo među pet najboljih fudbalskih škola, tavorimo.

avatar
Donald Tramp
Friday, 20.01.2017
11:57

Pa lepo... Partizan i dalje radi ono što ga upropastilo... Dovodi isluzene igrače i igrače kojima je Partizan usputnim stanica...nigde logike nema,mladih igrača nema ni u snovima... I opet ce na kraju sezone da ode 6-7 igrača pa opet sklapaj tim kud koji mili moji...nema vama spasa još dugo...

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Friday, 20.01.2017
15:24

A sta ako bude samo Trampa:-D za Robinsona? Mozda i nece biti, ali sta ako bude?

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 20.01.2017
16:09

Zagorac je hteo u Partizan - nisu mu dali. Sa Rakićevićem sve bilo dogovoreno - oteli nam ga. Shvati da Partizan nije u poziciji da uzima mlade igrače pre Zvezde i Mege. Pa i FMP-a. Sa druge strane, niko me ne može ubediti da će ovaj dečko za pola se zone da nas odvede u finansijski kolaps. On nije igrao dve godine... Misliš da može da traži i da bi mu mi dali neku ogromnu platu?

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Friday, 20.01.2017
10:18
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Friday, 20.01.2017
10:18

Ako ga u medjuvremenu nisu ukinuli, postoji jos jedan rok za registraciju za ABA ligu tamo pred plej-of, a onda bismo moglo da dovedemo i neko krilo...

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 20.01.2017
10:18

Kakvo je stanje sa Krletom?

avatar
Emperador(2018)
Friday, 20.01.2017
17:28