Sale oduševljen: ''Hvala Savezu, hvala državi!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.01.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Posle današnje odluke FIBA da Srbija bude jedan od organizatora kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre, oglasio se i selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đorđević.

Beta/Markus Schreiber
Beta/Markus Schreiber

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije danas, FIBA je odlučila da organizatori kvalifikacionih turnira budu Srbija, Italija i Filipini, pa će naši ''Orlovi'' imati sjajnu priliku da se pred svojim navijačima u Beogradu domognu plasmana u Rio.

Naravno, ovakav rasplet je oduševio i selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića, čija je reakcija objavljena na zvaničnom sajtu KSS.

''Pre svega, čestitke i zahvalnost, kako Košarkaškom savezu Srbije, tako i državi koja je stala iza nas! Ovo je velika stvar za sve nas i našu košarku, vetar u leđa za ostvarenje zacrtanog cilja.

Svi zajedno moramo da se koncentrišemo samo na jednu stvar – plasman na Olimpijske igre u Riju!'',
poručio je Đorđević.

Da još jednom podsetimo, specijalne pozivnice za učešće u kvalifikacijama dobile su i selekcije Hrvatske, Turske i Letonije, pa će nam neka od njih najverovatnije biti jedan od rivala.

Takmičenje će biti održano tokom leta, od 4. do 10. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Tuesday, 19.01.2016
20:55

Jovic, Teo, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Lucic, Bjelica, Erceg, Radulja, Bobinator, Jokic. Trenutno nasih najboljih 12. Bilo bi fino..