Saša Pavlović još oseća posledice dvoboja sa Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
21:09
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, Partizan će u nastavak sezone u Superligi ući oslabljen, bez iskusnog Saše Pavlovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle bolne eliminacije u polufinalu plej-ofa ABA lige i propuštene prilike za povratak u elitno evropsko takmičenje, košarkaši Partizana su imali dovoljno vremena za oporavak i pripremu za nastavak sezone u Superligi, gde crno-beli brane fantastičan niz od 13 uzastopnih titula.

Superliga se nastavlja već sutra, prvim utakmicama trećeg kola, a ekipa Partizana će dan kasnije gostovati FMP-u u Železniku.

Međutim, izvesno je da trener crno-belih Duško Vujošević neće moći da računa na Sašu Pavlovića, koji je u četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Zvezde povredio skočni zglob i još uvek se nije potpuno oporavio.

Pavlovića nije bilo ni sinoć u prijateljskoj utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu, gde je Partizan savladao domaći tim sa 13 poena razlike, a ''Novosti'' večeras prenose i izjavu sportskog direktora Partizana Dragana Todorića koji je otkrio da Pavlović neće trenirati još nekoliko dana.

Kad je Partizan u pitanju, dodajmo još i da je najverovatnije rešen problem oko suspenzije, zbog neisplaćenih novčanih kazni iz prošle sezone. Informacija je i dalje nezvanična, ali gostovanje crno-belih u Železniku ne bi trebalo da zbog toga bude dovedeno u pitanje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
piramida
Tuesday, 05.05.2015
01:37
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 05.05.2015
00:26

Idi na pecanje mozda ces da se opustis malo,kalinic ga unistio :)

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 04.05.2015
21:18

Pojavila se informacija da je u prvom mecu Sasa doziveo potres mozga. To smo izgubili zbog neuigranosti, nervoze i zbog kvaliteta protivnika. Ali potrebno je da Dule proizvede novu zvezdu. Milutinov, Andric, Marinkovic ili Glisic, Moguce je i Dalo i Aranitovic. Sve ce ovo jednom biti lani. Napred Partizan !!!

avatar
Zoran Stevic
Monday, 04.05.2015
22:37

Bravo Aleksandre, korektan komentar!
I ja navijam za jaci Partizan!

avatar
Zoran Stevic
Monday, 04.05.2015
22:38

Korektno, ja sam ubedjen da itekako ima materijala u milutinovu, Andricu, Marinkovicu! Podrzavam komentar skroz.