Saša Pavlović se ne plaši sve moćnije Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako je nedavno ispunio veliku želju navijača Partizana i vratio se u klub koji voli najviše na svetu, pristalice crno-belih još uvek čekaju na ''onog starog'' Sašu Pavlovića. Ipak, on je optimista, kad su u pitanju prolećne, ključne borbe u tekućoj sezon

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kao što je poznato, Saša Pavlović je trenutno na poštedi zbog lakše povrede skočnog zgloba u meču sa ekipom Budućnosti, ali bi trebalo da ponovo bude u ekipi u jednom od najvažnijih mečeva do kraja ligaškog dela sezone, protiv zagrebačke Cedevite u ''Pioniru''.

On je to i potvrdio u odgovorima na pitanja čitalaca ''Novosti'', ali je takođe izrazio i optimizam kad je u pitanju plasman Partizana u Evroligu na kraju sezone.

Pavlović smatra da će, za razliku od prošle sezone, crno-beli ostvariti taj cilj, a ni sve moćnija i još uvek nepobediva Zvezda mu ne uliva strah.

''Izgledaju mi bolje nego ikad, ali tako sam mislio i prošle godine. Partizan su otpisivali i pre, ali mi smo se uvek vraćali'',
izjavio je Pavlović.

Veliki problem crno-belih su i ove sezone povrede ključnih igrača, osim Pavlovića, trenutno pauzira i Edo Murić, a ni toliko dugo najavljivani plejmejker nikako da stigne. Ipak, kad je plej u pitanju, Pavlović veruje u mogućnosti Milenka Tepića.

''Ako niko i ne dođe, nećemo se žaliti, Tepić je zaista sjajan plejmejker i verujem da će dizati formu kako sezona bude odmicala'',
uverava Pavlović.

Poput Milana Mačvana, i on je još jednom iskazao svoju veliku ljubav prema Partizanu i otkrio da bi se u voljeni klub vratio čak i da je prihvatio tu ranije aktuelnu bogatu ponudu iz Kine.

''Vratio bih se u Partizan posle isteka tog ugovora, jer toliko volim ovaj klub. Verujem da ćemo izboriti plasman u Evroligu, da ne mislim tako ne bih ni dolazio'', poručio je Pavlović.

Dakle, ''Grobari'' mogu mirno da čekaju proleće...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 29.12.2014
22:58

Milenko Tepic je sjajan covek i sjajan sportista, ali sjajan plejmejker nije. Plejmejker je glava tima, alfa i omega, mozak operacije, igrac na toj poziciji mora da bude doveden uskoro jer nam slede najvaznije utakmice u ABA ligi, ako pobedimo Cedevitu i Olimpiju, odnecemo i preostale tri pobede u januaru sto bi nas dovelo do 13-7 i onda mozemo i da kalkulisemo tako da rasporedimo poraze do kraja regularnog dela. Realno, najveci smo favoriti za 4-to mesto, licno prizeljkujem i 3-ce, ali to ce biti veoma tesko jer nam Cedevita prakticno bezi cak cetiri pobede uzevsi u obzir cinjenicu da su nas pobedili 20 razlike u trecem kolu. KKP!

avatar
Milos023
Monday, 29.12.2014
23:27

Cedevitu tesskoooooo!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 30.12.2014
00:16

Tesko, ali ne i nemoguce. Tesko je i njima da nas pobede usred Bgd:-D

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Monday, 29.12.2014
23:50