Serhio Rodrigez ima svoje viđenje situacije i neće se svideti navijačima Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.04.2020.
14:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Olimpije iz Milana smatra da je Evroliga u velikom problemu.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Hoće li se takmičenja nastaviti u evropskoj košarci?

Iz ove perspektive ne može se ništa reći, virus diktira tempo, a Serhio Rodrigez ima svoje viđenje stvari.

"Ja sam pesimista u ovom trenutku. Ne mislim da će Evroliga da se nastavi. Jednostavno neće biti vremena
", rekao je Rodrigez.

Ovakav razvoj situacije najmanje bi sa sportske strane gledišta odgovarao Partizanu, ukoliko se pisanja Sportskih novosti ispostave kao tačna.

Naime, jutros je u tom hrvatskom dnevniku objavljeno da ukoliko Evroliga obustavi takmičenja, da će sledeće sezone isti klubovi igrati to takmičenje, odnosno da će Crvena zvezda mts iz ABA lige u Evroligu.

No, sačekajmo, sve ovo su samo pretpostavke...

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Thursday, 23.04.2020
15:45

Dosta vise sa obmanama i zamenama teza, kako bi ovo najmanje odgovaralo partizanu? Izgubio bi pravo da evroligu izbori na terenu? Tek tu imaju vrlo malo sansi, jer , pobogu, ne mislite valjda da bi sa ovim rosterom gde sem Gordica i Velickovica, niko nikad nije video Evroligu u zivotu? i vrlo verovatno ne bi ni ubuduce ako se ne desi nesto krajnje nepredvidjeno, mogli da pariraju Zvezdi u kojoj samo Lorenco Braun do ove sezone nije igrao Evroligu....Volden, Tomas, Mekadu, Pejdz nisu dosad bili ni blizu evrolige, mislite da su ludi Bajern, Armani, Valensija, Oli, Ortez, Pao pa ih nisu skautirali dosad? Jedini scenario koji odgovara kkp-u je da se nastavi Evroliga, da Aba proglasi suspenziju lige i kkp za sampiona i da tako nekim cudom krajnje nezasluzeno igraju sledece sezone najjace takmicenje.

avatar
Petar Petar
Thursday, 23.04.2020
23:57

Ma sta mi naprica. UUu, kako si to lepo izanalizirao. Pazi, nezasluzeno... a po cemu taj fenomenalni roster Zvezde bi igrao zasluzeno? Zato sto ti kazes da su oni najjaci da bi osvojili? Daj, ne lupetaj, molim te. Pa u toj Zvezdi dva igraca nisu dvorske lude, Perperoglu i mozda (ali kazem mozda taj Braun), ostalo je smesno i vi ste jedina ekipa u Evropi koja moze da dovede tako smesne strance za toliko para. Da je nastavljena liga, Partizan bi sve rastavio na komade u plej ofu sa domacim terenom, to je jedina cinjenica. A te vase price za laku noc mozete babi i dedi da pripovedate dok ste u karantinu. A o tome ko i koliko puta igra EL nezasluzeno tek da ne pricamo, vi ste od pet poslednjih ucesca dva puta igrali ni krivi ni duzni. Zato, nemoj da pricas nesto o cemu nemas pojma ocigledno. Te ekipe koje nisu skautirale te igrace nisu uradile to zbog toga sto su u tom trenutku imali bolje. Ili jednostavno kao i vi nemaju pojma o skautingu. Jedino sto vi radite je da imate monopol i najvise para za domace igrace i da kupujete strance koji su vec napravili neke karjere, ali koji su daleko, daleko od svojih najboljih dana. Partizan je za duplo manje para od vas napravio bolju i perspektivniju ekipu i to samo slepac ne moze da vidi. Ej, pa vi za sve ove godine "dominacije" JEDNOG JEDINOG IGRACA NISTE STVORILI, NI DOMACEG NI STRANOG!!! Govori li ti to nesto, ili je to jednostavno previse slozeno da ukapiras neke stvari? I objavljujte komentare, kakve crne fraze i izrazi kada nista lose i neistinito ne napisem?

avatar
rivarinho
Saturday, 25.04.2020
11:05

Uh dohvatio si se klizavog leda i teme pravljenja igraca. Tebi kao p simpatizeru kkp-a je stalo do srpske kosarke ko do lanjskog snega pa su ti tako Maric, Veseli i Lovernj vazniji od Kalinica, Jovica, MIcica, Gudurica, Marjanovica.., Ti sem Bogdanovica, poslednjih 30 godina ne mozes da se setis nijednog pravog srpskog igraca a da to nije nivo cipiriki lige sampiona.