Sferopulos pred Mornar: "Početak je sezone i želimo da uspostavimo sistem"

Autor: Mladen Heleta
petak 27.09.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli sutra imaju premijeru pred svojom publikom.

2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©
2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde u subotu od 18 sati dočekuju Mornar iz Bara, u utakmici  drugog kola AdmiralBet ABA lige. Ovaj meč će ujedno biti i beogradska premijera za Zvezdu, koja je sezonu otvorila neprijatnim porazom u gostima od Dubaija.

Trener aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja Janis Sferopulos je sa respektom govorio o ekipi iz Bara, koja je u prvom kolu doživela težak poraz od Budućnosti (98:51).

"Očekuje nas prva utakmica na našem terenu i pred našim navijačima  i želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam doneti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu", rekao je grčki stručnjak.

Ekipa je pred ovaj susret trenirala u kompletnom sastavu, tokom nedelje svi su bili u trenažnom procesu, a pred meč će Sferopulos odlučiti u kom sastavu biti Zvezda protiv Mornara.

Posle utakmice u Beogradu, crveno-bele očekuje premijera u Evroligi i utakmica sa Parizom, koja je na programu u petak u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke