Sito Alonso: "Zvezda je više želela pobedu"

Autor: Pavle Knežević
petak 20.10.2017.
22:12
Izvor: Sportske.net

Alonso priznaje da je njegov tim pao na prvom pravom testu u sezoni.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener Barselone Sito Alonso rekao je da je utakmica sa Crvenom zvezdom bio prvi pravi test za njegov tim, a istakao je da se nada da će ekipa naučiti nešto iz poraza u vreloj atmosferi.

"Bio je ovo prvi pravi test za nas. U početku su starteri radili dobro, jer kad se takmičite u gostima, morate da pratite plan. U pojedinim trenucima je bilo dobro, ali kada smo gubili pet do sedam poena tim se ponašao kao da smo gubili 12-13 poena. Nismo koristili dobre šanse, a oni igraju zaista dobro u napadu i kažnjavaju greške", rekao je Alonso novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras pobedila 90:82 i tako Barseloni nanela prvi poraz u sezoni.

"U prvih 20 minuta svaka ničija lopta bila je njihova, imali su mnogo ofanzivnih skokova. Njihovih 13 skokova u napadu je previše kada igrate protiv tima kao što je Zvezda. To je bilo do želje, dobili su nas u prvom poluvremenu.

U drugom je bilo bolje, imali smo šansu kada smo poveli, ali Bjelica je dao važnu trojku, a onda je Ročesti dao važne poene. Mi smo igrali slabo u poslednja tri-četiri minuta. Treba da naučimo nešto iz ovog poraza
", rekao je Alonso.

Na konstantaciju da je njegov tim jako iskusan, on je odgovorio: "Istina je da pojedini igrači imaju iskustva, ali mi kao tim još nemamo".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke