Sjajne vesti - Odom skinut sa aparata!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.10.2015.
22:07
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti vezane za zdravstveno stanje Lamara Odoma stižu večeras iz Nevade, pošto američki mediji tvrde da je bivša NBA zvezda skinuta sa aparata iako to ne znači da je Odom izašao iz kritičnog stanja.

BETA/AP Photo/Chris Carlson, File
BETA/AP Photo/Chris Carlson, File

Povezane vesti

Javnost u Sjedinjenim Američkim Državama okupirana je situacijom koja se tiče Lamara Odoma i njegovog zdravstvenog stanja nakon što je bivša NBA zvezda primljena u bolnicu u komatoznom stanju.

Zbog istovremenog korišćenja alkohola, stimulativnih seksualnih sredstava i kokaina Lamar Odom je pogledao smrti u oči ali bi posle svega mogao da dobije bitku za život ukoliko se informacije iz Nevade pokažu tačnim.

Zvaničnih informacija vezanih za zdravstveno stanje Lamara Odoma još uvek nema ali je većina američkih medija prenela da je bivši član Lejkersa skinut sa aparata i da su vitalni parametri značajno bolji iako daleko od željenih.

Život Lamara Odoma visio je o koncu a situacija još uvek nije dobra jer izvori bliski penzionisanom košarkašu tvrde da lekari i dalje ne mogu da daju prognoze na duže staze zbog činjenice da se Odom i dalje nalazi u kritičnom stanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke