Šta je Čović pohvalio u igri Partizana i gde je Zvezda podbacila?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.03.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci Zvezdinog pleja.

KSS
KSS

Povezane vesti

Filip Čović je bio jedan od junaka Zvezdine pobede u prvom meču, ali večeras u revanšu pred Partizanovim navijačima, ni on, ni njegovi saigrači nisu bili na tom nivou. Partizan je slavio sa 70:67, izborio majstoricu posle koje ćemo saznati ime putnika u finale.

''Bilo je naših greškaka koje u ovakvim utakmicama ne mogu da se dešavaju. Videli ste u finišu, imali su dva skoka u napadu, to nikako ne sme da se desi. Opet smo imali dosta promašenih bacanja, uz loš šut za tri poena…

Ljudi su, čini mi se, bili borbeniji i to je prevagnulo u njihovu korist.

Svaka od ovih utakmica može da odluči dalji tok sezone i celu sezonu. Pritisak je svakako veliki, za to živimo, radimo, ne možemo da pričamo o tome, jer je to normalno za nas", istakao je Čović.

Zvezda je tokom poslednjeg kvartala uspela u par navrata da stekne četiri poena prednosti, ali u samom finišu njeni igrači su napravili previše grešaka.

"Ne možemo da kažemo da je bio pad, utakmica je išla i na našu i na njihovu stranu. Ekipe su se smenjivale u vođstvu. Na kraju je možda delovalo kao da je bio pad, ali falio nam je Stratos koji je bio jako dobar do trenutka u kojem je napravio drugu namernu. Takođe, Džo nije bio tu. Prosto, to je možda razlog'', istakao je Čović.

Uticaj navijača i njihov pritisak?

"Bilo je mnogo više bačenih predmeta na teren, upaljača i slično. Ako je to pritisak, onda jeste bio veći", primetio je Čović.

O trećoj utakmici nije želeo previše da govori, s obzirom da do tada ima još nedelju dana.

"Pričaćemo narednih dana, još se nije sleglo, nadam se da ćemo igrati bolje nego danas, biće teško kao i prethodne dve", zaključio je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke