Šta je to večeras uticalo na Zvezdinu igru? Prve reakcije Tomića i čoveka odluke

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.10.2018.
23:00
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Pobeda je najvažnija, ali Zvezda nije bila na nivou iz prethodnih mečeva. Da li samo zbog protivnika, ili i još nekih stvari?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle prva dva kola Grupe A Evrokupa, Crvena zvezda ima dve pobede, a večerašnju je ostvarila nad Monakom u gostima, rezultatom 66:63.

Mučila se Zvezda da uhvati ritam igre, bilo je mnogo oscilacija, a kao jedan od razloga za to, trener Milan Tomić je naveo i česte prekide utakmice zbog problema sa semaforom i kablovima koje je imao domaćin.

''Mislim da je bila jedan izrazito teška utakmica i čestitao bih mojim igračima na pobedi. Bilo je dosta prekida za zapisničkim stolom od početka utakmice, u trećoj četvrtini su uspeli da poprave te probleme sa kablovima pa smo bar 20 minuta mogli da odigramo u kontinuitetu u normalnim uslovima.

Čestitao bih ekipi i na povratku iz minusa od deset razlike. Odigrali smo možda ne toliko kvalitetno, ali kao tim i ostvarili veoma bitnu pobedu. Posle ovakvih utakmica stvara se karakter ekipe za nastavak sezone'',
izjavio je Tomić, a prenosi Zvezdin sajt.

Džo Regland je izrastao u junaka utakmice, postigavši odlučujuće poene u finišu.

''Utakmica je bila ružna za obe ekipe. Bilo je mnogo promašenih šuteva iz lakih pozicija i sa jedne i sa druge strane, ali znate, to je sve deo igre. Dani kao što je ovaj se dešavaju u košarci i samo treba da nastavite dalje. Za nas je najvažnije da smo pobedili'', izjavio je plejmejker Crvene zvezde.

Slično razmišlja i Filip Čović, koji već najavljuje i narednu Zvezdinu utakmicu u ABA ligi.

''Loša utakmica sa obe strane, sa dosta prekida. Najbitnije je da smo posle loše igre pokazali karakter i na kraju pobedili. Cilj je da se odigra što kvalitetnije i da se pobedi. Zadovoljni smo svime što smo do sada uradili. Ipak, kao i do sada, zaboravljamo i ovu utakmicu i gledamo samo napred. U subotu je Krka'', poručio je Čović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Thursday, 11.10.2018
16:09

slabo nase kretanje i njihova brza odbrana a uz to i los nas sut narocito sa penala fali nam igrac tipa Djenke, da unese srce ovi su mnogo pospani bez zara u igri

avatar
marecareee
Thursday, 11.10.2018
07:29

Odavno nismo losije igrali a dobili!

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 11.10.2018
02:22

Одлика великих да побеђују и кад лоше играју.