Šta kaže Bogdan nakon Željkove odluke? Podelio veliku mudrost najvećeg evropskog trenera!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 24.06.2020.
10:11
Izvor: Sportske.net

Obradović je nakon sedam godina napustio redove Fenerbahčea.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Željko Obradović je za sedam godina osvojio jednu titulu u Evroligi sa Fenerom, još četiri titule u Turskoj, kao i tri trofeja u Kupu.

Podigao je Fenerbahče na jedan novi nivo, "Ulker sports" arena je uvek bila puna kada je Željko vodio Fener i nema sumnje da će njegov ime zlatnim slovima ostati urezano u istoriji kluba iz Istanbula.

Jedan od najboljih igrača Fenera u Željkovoj eri svakako je bio i Bogdan Bogdanović, stigao je iz Partizana u Istanbul leta 2014. godine, za tri godine u klubu osvojio je Evroligu i dve titule u Turskoj.

Bogdan je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje trofeja u EL, te sezone je bio uvršten u idealni tim takmičenja, a bio je i najbolji strelac velikog finala. U poslednjoj godini u klubu bio je takođe i najkorisniji igrač finala turskog plej-ofa.

Iskoristio je sada priliku da se zahvali Obradoviću za saradnju u Istanbulu, a podelio je i jednu veliku mudrost srpskog stručnjaka.

""Veliki košarkaši će uvek naći vreme, kakve god da su okolnosti, da usavrše svoj zanat i rade na svojoj igri", Željko Obradović.

Hvala ti za sve istorijske trenutke koje smo zajedno proveli u Fenerbahčeu
", napisao je Bogdanović na društvenim mrežama.

baner 4


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke