Šta se ovo dešava? Partizan odmah demantovao Zvezdu!

Autor: Mladen Heleta
sreda 07.12.2022.
13:39
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

Slobodan Sandić
Slobodan Sandić

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan saopštio je da nije doneta nikakva nova odluka, te da na meču 12. kola Evrolige neće biti navijača Crvene zvezde.

Prethodno je sa Malog Kalemegdana objavljeno saopštenje u kom se istaklo da je dozvoljeno da simpatizeri tog kluba koji poseduju kartu prisustvuju meču.

Međutim, stigla je brza reakcija sa suprotne strane. Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"KK Partizan kao organizator sutrašnje utakmice nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu. Podsećamo da gostujući tim niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u našoj državi zadužena za pitanja bezbednosti na sportskim borilištima. Bezbednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mestu i Partizan na prvom mestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane. Klub će danas imati redovnu sednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti doneta konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde  moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obeležja nije promenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sednice UO", stoji u saopštenju.

Utakmica se igra sutra od 20.30 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke