Štimac istakao dvojicu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.02.2020.
23:42
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac rekao je danas da je njegova ekipa ostvarila veliku i važnu pobedu večeras protiv Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac rekao je danas da je njegova ekipa  ostvarila veliku i važnu pobedu večeras protiv Partizana.

"Imali smo veliki pritisak, Partizan nije. Velika i važna pobeda pred dve utakmice u Evroligi, u kojima treba da se borimo i pobedimo, a potom i duel u Baru koji je jedan od važnijih. Ovo je tek početak, ništa nam ova utakmica nije donela što želimo", rekao je Štimac novinarima.

Zvezda je kao domaćin sa 92:86 pobedila Partizan u 18. kolu ABA lige.

Štimac je pozvao navijače da pre svega u sredu podrže tim.

"Ova ekipa je to zaslužila, igra lavovski. Biće grešaka i svega, ali na kraju smo se borili i izborili veoma važnu pobedu. Čestitam saigračima na izvanrednoj timskoj igri", kazao je Štimac.

Naveo je da mu je drago zbog povratka Dejana Davidovca i Marka Jagodića Kuridže posle povreda uz reči da su "oni veliki deo tima".

Komentarisao je i dobru igru Bilija Berona, koji je sa 26 poena vodio crvneo-bele.

"Svaki dan neko drugi. To je naša najveća snaga. Zato smo jaka ekipa koja ide da pobedi svaku utakmicu. Jeste super što smo pobedili u derbiju. ABA liga je prioritet, a pobede u Evroligi mogu da budu samo vetar u ledja", istakao je Štimac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke