Štimac oduševljen trećim "debijem": "Iskusan sam, ali sve je drugačije u Zvezdi..."

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.12.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" dobili novo pojačanje u dobro poznatom košarkašu.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Vladimir Štimac se po treći put obreo u Crvenoj zvezdi, a nije mogao da zabeleži novi "debi" nego protiv Zenita u Evroligi.

"Crveno-beli" su slavili u Rusiji rezultatom 65:58, a nekadašnji reprezentativac Srbije nije krio oduševljenje što je ponovo zaigrao u voljenom klubu.

"Iako sam iskusan, kada nosim Zvezdin dres, ipak je sve drugačije. Te emocije su baš naglašene. To znaju svi u klubu i oko njega. Svi znaju moj karakter i da to ne krijem. Biće još pobeda, loših utakmica i svega, ali mi moramo da guramo jedan drugog i da budemo tim u svim situacijama", kazao je centar u izjavi za Sportski žurnal.

Štimac je upisao šest poena i osam skokova.

"Nije moglo bolje s obzirom da smo došli do višestruko važne pobede. Svi igrači su utakli sebe u taj trijumf. Beron i Braun su imali fantastično veče, igrali su sjajnu košarku, kao i svi ostali. Sve će to biti još bolje kada se budemo još bolje uigrali. Pored mene stigla su još dvojica igrača, treba vremena da to legene i treba biti strpljiv. Ne želim da pričam o bilo kakvim ciljevima. Borićemo se, daćemo sve od sebe, slušati šta nam trener govori i ići korak po korak", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke