Stiže ponuda za Džikića, spreman je za pregovore?!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.02.2016.
13:53
Izvor: Sportske.net, oslobodjenje.ba

Ovogodišnjim preporodom Partizana, Aleksandar Džikić je izazvao veliku pažnju, ne samo u Srbiji, pa će na njegovu adresu, izgleda stići zanimljiva ponuda iz regiona.

abaliga.com/kkpartizan.rs
abaliga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Prema informacijama do kojih je došlo sarajevsko ''Oslobođenje'', pozivajući se na reči člana Stručne komisije KSBiH Sulejmana Beganovića, Aleksandar Džikić bi uskoro mogao da sedne na klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine, gde bi nasledio Duška Ivanovića.

Pomenuti list je tim povodom i kontaktirao aktuelnog trenera Partizana koji je demantovao da ga je bilo ko do sada kontaktirao, ali ako se to dogodi, on će biti spreman da pregovara.

''Mene niko nije kontaktirao, a iskreno godi interes reprezentacije koja ima respektabilan sastav, iako ne znam ni ko su ljudi koji sada vode tamošnju košarku, tako da ne znam šta bih konkretno mogao reći o toj temi. Mislim da ukoliko postoji interes, onda moramo da sednemo i porazgovaramo'', istakao je Džikić.

S tim u vezi, Džikić je otkrio i koje odgovore očekuje u potencijalnim razgovorima.

''Svaki posao selektora nosi posebnosti, ali bi se moralo znati koliko bih radio, s kim i koji su ciljevi, no o tome je rano govoriti, jer, ponavljam, niko me nije kontaktirao'', zaključio je Džikić.

Podsetimo, od kada je preuzeo ekipu Partizana, Aleksandar Džikić je upisao samo jedan poraz u ABA ligi, i to od Budućnosti, a u Kupu Radivoja Koraća je preko Crvene zevzde Telekom stigao do finala, gde ga je zaustavila Mega Leks.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Surovi
Saturday, 27.02.2016
21:42

Jedna stvar mi ovde bode oci. A to je budzet. Partizan je deset godina imao ubedljivo najmanji budzet u EL i igrao protiv MNOGO stabilnijih ekipa. Cak su nas terali iz Pionira i sta sve ne, a podseticu da se nije desavalo da kroz Partizan prodefiluje ovoliko veliki broj stranaca, oni sigurno ne igraju za kukuruz. Niko nece da omalovazava vase pobede, ali, molim vas, ne stavljajte se u isti kos sa nama, razlika je drasticna, a o tome ko je sta u svetu kosarke dovoljno govori pogled na tribine. Nas gledaju kosarkaske legende i bivsi igraci, dok vama dolaze Novak Djokovic, Bekjarev i ostale licnosti iz raznih oblasti umetnosti i ostali sportisti, nista zlonamerno, samo realno, sportski pozdrav.

avatar
Scepan Scekic
Saturday, 27.02.2016
16:22

Ako ostane na klupi Partizana sto da ne.Ali samo pod tim uslovom.

avatar
dff0f2148758418
Saturday, 27.02.2016
16:57

ako ode on dolazi milojevic

avatar
Surovi
Saturday, 27.02.2016
20:40

Nece doci Miloje :)

avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
15:04

Imali smo prilike da se nagledamo ovakvih i slicnih namestenih saopstenja iz proslosti kada je u pitanju funkcionisanje kk partizan. Za par dana izlazi vest kako je Dzikic odbio unosnu ponudu jer voli partizan a medju partizanovim pristalicama opste odusevljenje i odmah se lakse podnosi Zvezdin ulazak u TOP8.