"Stotka" Mege u Zagrebu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.03.2017.
23:00
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Leksa upisali su novi trijumf u ABA ligi, kako su na gostovanju u hrvatskoj prestonici bili bolji od Cibone.

aba-liga.com/Karpos Sokoli/Igor Panevski
aba-liga.com/Karpos Sokoli/Igor Panevski

Povezane vesti

Izabranici Dejana Milojevića bili su više nego ubedljivi protiv Cibosa, kako su u dvorani "Dražen Petrović" slavili sa 88:100 (31:28, 19:25, 14:22, 24:25).

Mega je nastavila marš ka sredini tabele, a utakmicu u Zagrebu su prelomili u drugom i trećem kvartalu, te sada imaju isti broj pobeda kao Olimpija i FMP.

Sa druge strane kriza Cibone se nastavlja, kako su izgubili osmu utakmicu u nizu, te su im šanse da se dokopaju petog mesta sve manje.

Dobili su Cibosi prvi kvartal sa tri poena razlike, ali su u naredne dve četvrtine potpuno pali, te je Mega okrenula stvari u sovju korist i u poslednji kvartal ušla sa 11 poena viška, što se ispostavilo kao dovoljno za lagan trijumf.

Megu je predvodio sjajni Rade Zagorac sa 22 poena i šest skokova, dok je 17 dodao bivši plej Zvezde Nikola Rebić, uz sedam asistencija.

Na 15 poena su se zaustavili Mušidi i Jaramaz, dok je pola koša manje od njih dodao Spasojević. Dvocifren je bio i Kaba sa 10 postignutih poena.

U poraženom sastavu 18 poena Šakića, 12 je dodao Gospić, 13 Rozić, dok su dvocifreni bili i Nik Slavica sa 11, kao i Bošnjak sa 10 postignutih poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Sunday, 05.03.2017
01:08

Drago mi je zbog sjajne partije Rebica , mislim da je Zvezda pogresila sa njim