Teo: "CSKA u istoj poziciji kao Srbija na Mundobasketu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.01.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net

Plejmejker moskovskog CSKA i reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ocenio je da "Armejci" trenutno igraju u najtežoj grupi koja je ikad viđena u Evroligi i uporedio je sa onom u kojoj su "Orlovi" igrali na Mundobasketu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miloš Teodosić igra svoju petu sezonu u dresu moskovskog CSKA, a kako jedan od najboljih igrača u Evropi morao je da iznese svoje utiske za zvanični sajt Evrolige.

Na konstataciju da je CSKA dospeo u jako tešku grupu u TOP 16 fazi srpski plejmejker pravi paralelu sa prethodnim Mundobasketom u Španiji.

"Ne samo u Evroligi, teško da je ikada postojala teža grupa. Možda smo nešto slično videli na Mundobasketu 2015. godine kada su u istoj grupi igrali Srbija, Španija, Francuska i Brazil" kaže Teodosić.

Posle dve odigrane utakmice CSKA ima polovičan učinak a "Armejce" tek čekaju veliki izazovi.

"Naš cilj je poznat, želimo da osvojimo titulu, a da bismo to uradili moramo da budemo spremni da pobedimo svakog protivnika" konstatuje Teodosić.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije govorio je još o saradnji sa Nandom De Koloom i tome kako protiče njihova druga sezona u CSKA, a priznao je da se u Moskvi oseća sjajno.

"Dopada mi se sve u vezi sa klubom i Moskvom kao gradom. CSKA je sjajno organizovan klub i gajimo sjajne odnose unutar ekipe. Nema sumnje da mi prija ova sredina i da se osećam srećnim" zaključio je Teodosić.

Podsećamo da se srpski internacionalac još uvek nalazi u pohodu na trofej Evrolige koji mu je više puta izmicao, a o tome šta menadžeri evroligaških ekipa misle o njegovim kvalitetima možete da pročitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke