Teo progovorio o sukobu sa Dijamantidisom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.06.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Legendarni košarkaš Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis otišao je u penziju, a čovek koji nije imao dobar odnos sa njima progovorio je zašto je prekinuo komunikaciju sa slavnim igračem.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miloš Teodosić govorio je za portal "Eurohoops" o svom odnosu sa Dimitrisom Dijamantidisom, legendarnim košarkašem Panatinaikosa koji se "penzionisao" početkom nedelje.

"On je jedan od igrača koji su mi uvek bili protivnici, a nikada saigrači. Imali smo neke 'intenzivnije' trenutke u našem rivalstvu, ali su takve stvari uobičajene za mečeve između Olimpijakosa i Panatinaikosa" rekao je Teodosić.

Poznato je da Miloš Teodosić i Dimitris Dijamantidis nisu imali najbolji odnos, a srpski internacionalac otkriva da je njihov odnost zahladneo kada je Grk odbio da mu pruži ruku.

"U nekom trenutku smo prestali da se javljamo jedan drugome. Pokušao sam da se rukujem sa njim, ali je on to odbio, da bismo posle tog trenutka prekinuli bilo kakav vid komunikacije" objasnio je Teodosić.

Uprkos svemu navedenom, Miloš Teodosić nema dilemu oko toga kakav je sportista Dimitris Dijamantidis.

"Sve to nimalo ne utiče na moje mišljenje o njemu kao igraču jer pričamo o velikom sportisti. On je svakako jedan od najboljih igrača koje je Evropa ikada videla" zaključio je Teo.

Dimitris Dijamantidis oprostio se od aktivnog bavljenja košarkom porazom u finalu plej-ofa grčkog šampionata, a snove o novoj tituli srušio je Vasilis Spanulis sa dve trojke u poslednjim trenucima dve utakmice odigrane u "OAKA Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 03.06.2016
08:01

Cekamo te da nas odvedes do trofeja evrolige zajedno sa bobijem za jedno 2 godine.

avatar
Zerar Depardje
Friday, 03.06.2016
07:34

nije Dijamantidis ni u top 20 evropskih igraca on je izvikan igrac...

avatar
Thursday, 02.06.2016
22:40

Gospodin Miloš Teodosić.