Tomić: "Mnogo smo grešili, a imali smo utakmicu u svojim rukama"

Autor: Pavle Knežević
subota 30.03.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je trener Zvezde bio odbranom, ali...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan i Crvena zvezda su odigrali još jednu dramu, ali su ovog puta uspešniji bili crno-beli. Trener Zvezde Milan Tomić kaže da su odlučili detalji.

"Još jedna teška utakmica, kao što je bila i prva. Analiza ove utakmice...mislim da je Partizan bio bolji u nekim detaljima, to su bila dva skoka u napadu i što su bolje šutirali slobodna bacanja od nas.

Ovo je druga utakmica gde smo promašili mnogo bacanja, a na ovakvim utakmicama to ne može da se dešava. Odbrambeno smo odigrali dobro, ali u napadu nisam zadovoljan jer nismo dobro čitali Partizanovu odbranu", rekao je Tomić.

Partizan je slavio 70:67 i izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji ABA lige. Osim bacanja, domaći tim je u poslednjem napadu imao dva ključna ofanzivna skoka, dok je Zvezda trojke šutirala 5/28.

"Da ne ulazimo mnogo u detalje, možemo sat vremena sada da pričamo. Sigurno nismo dobro otvorili utakmicu, šut za tri poena loš, a opet smo u poslednja tri minuta imali dobijenu utakmicu, ali smo je svojim greškama izgubili. Idemo dalje, igramo pred našim navijačima majstoricu, moramo da se spremimo pred tu utakmicu", rekao je Tomić.

Perperoglu je morao da izađe zbog dve namerne lične greške, koliko vas je to poremetilo.

"Sigurno da jeste jer je u tom trenutku bio u dobrom ritmu i igrao je dobro. On je jedan od naših najboljih igrača, a morao je da izađe, da je bio na terenu, bila bi bolja situacija", rekao je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke