Tomić otvorio karte i progovorio o najvećoj snazi Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.03.2019.
20:52
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Strateg Crvene zvezde mt:s smatra da će detalji odlučivati u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige. Otkrio koga vidi kao najveću pretnju za njegov tim.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Za vikend je spuštena zavesa na ligaški deo regionalnog šampionata, a borba za trofej nastavlja se prvim polufinalnim utakmicama plej-ofa koji startuje 23. marta.

Crvena zvezda mt:s naredne subote dočekuje Partizan NIS u prvom polufinalnom okršaju, a trener aktuelnog šampiona Srbije Milan Tomić rekao je za TV Arena sport da nakon tri ovosezonska međusobna meča više nema nikakvih tajni.

"Nema mnogo tajni jer možeš da ubaciš detalje koji se tiču odbrane ili napada, a to su sitnice kojima možeš da iznenadiš protivnika. U ovom trenutku ne možeš da menjaš ništa krupno", kazao je trener Crvene zvezde.

"Svi znamo kako igra Partizan, verovatno i oni znaju kako igramo mi. Ako poredimo prethodne tri utakmice, uvek je bilo nekih taktičkih detalja gde smo pokušali da iznenadimo jedini druge. To su sve sitnice i detalji ali nije celokupna taktika", rekao je Tomić gostujući u emisiji "U obruču".

On je priznao da će Zvezdi mnogo značiti Kej Si Rivers jer se radi o igraču koji jednim potezom ili serijom poena može da prelomi utakmicu, ali se složio da i Partizan ima svoje adute.

"Sigurno da je jedan od najbitnijih igrača (Džok) Lendejl koji igra sjajno u tandemu sa (Aleksom) Renfroom. Igraju odlično, ne treba potcenjivati ni ostale igrače, ali taj tandem u ovom trenutku igra najbolje", priznao je Tomić.

U tekućoj sezoni Zvezda i Partizan odigrali su tri međusobna susreta. Obe utakmice u ligaškom delu regionalnog šampionata dobila je Crvena zvezda, dok je Partizan slavio u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Polufinale plej-ofa ABA lige igra se na dve dobijene utakmice. Beogradski klubovi igraće 23. marta, 30. marta i 6. aprila ukoliko majstorica bude potrebna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gravity
Tuesday, 19.03.2019
14:32

Petorka: Ojo, Faye, Simanic, Lazic i Davidovac ako zelimo ovo dobiti. Jedino odbrana moze dobiti ovakvu utakmicu. I samo jedan suter u petorci na 5 min da se proba da li ide(Perperoglu, Rivers, Beron).

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.03.2019
12:39

Jaramaz je igrač koji može da nam bude neugodan za čuvanje zbog svoje brzine. Ja bih pre stavio Lazića na Jaramaza nego na Renfroua. Doduše, može i Dobrić da se proba na Jaramazu. Lepo bi bilo opet videti Davidovca na kecu, baš da vidim kako će da brane njega na niskom postu.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 19.03.2019
10:12

Daleko od otvaranja karata, mislim da su to jedina dva pitanja na koja je dao konkretan odgovor. Jako nezanimljiv intervju, u fazonu opstih tema...

avatar
Gravity
Monday, 18.03.2019
23:38

Nadam se da cemo da izgubimo da ti vidimo ledja uskoro. Mozes samo pomocni da budes nista vise!

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.03.2019
12:35

Izgubićete, nemoj da se sekiraš, a Tomić ako izgubi u finalu videćeš mu leđa.

avatar
Gravity
Monday, 18.03.2019
23:37

Tomicu daj Filipu da bude trener. Decko bi razbio.