Trener FMP-a: ''Imali smo tešku i zahtevnu utakmicu protiv Zvezde, čeka nas nemoguća misija''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.10.2022.
17:33
Izvor: Beta

Još jedan težak izazov za ''Pantere''.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je danas da njegovu ekipu u predstojećem meču AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti čeka "gotovo nemoguća misija", s obzirom na kadrovske probleme, ali je istakao da se nada da će biti što konkretniji u tom duelu.

"Očekuje nas susret sa jednom fenomenalnom ekipom koja ima u svom sastavu preiskusne internacionalce, evroligaške igrače i koja u poslednjih 20 dana igra možda i najbolju košarku u AdmiralBet ABA ligi. Sigurno su jedni od favorita za osvajanje trofeja u AdmiralBet ABA ligi", rekao je Stefanović, prenosi klub.

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra ekipu Budućnosti, u utakmici petog kola AdmiralBet ABA lige. Obe ekipe dočekuju ovaj meč sa učinkom 3:1.

"Čeka nas gotovo nemoguća misija, s obzirom da imamo dosta kadrovskih problema u prethodne dve nedelje i u situaciji gde smo u ponedeljak imali veoma tešku i zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde", rekao je Stefanović.

"Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo, oporavimo i pripremimo i uz pomoć naše publike budemo što konkurentniji u ovom duelu", dodao je trener tima iz Železnika.

Utakmica se igra sutra od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke