Trener Mege: ''Kad god je trebalo da pogodimo - nismo pogađali''

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2015.
11:44
Izvor: Sportske.net

U Mega Leksu žale zbog sinoć propuštene prilike da savladaju Partizan, ali veruju da će u nekom narednom susretu uspeti da se revanširaju crno-belima.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa sinoć su protiv Partizana još jednom pokazali visok nivo kvaliteta, ali to ipak nije bilo dovoljno da se savlada aktuelni šampion Srbije.

Partizan je u neizvesnoj završnici slavio sa 75-73, a posle meča, trener Mega Leksa Dejan Milojević je kao jedan od glavnih uzroka poraza naveo veliki broj promašaja u šutu za tri poena (5-28).

''Čestitam Partizanu. Mi smo bili dosta smireni i staloženi. Na kraju smo imali šansu, ali sa ovakvim procentom šuta za tri poena teško je pobediti. Igrali smo dobro tri četvrtine, imali smo i dosta šansi ali kad god je trebalo da pogodimo, nismo. Nadam se da će biti bolje sledećeg puta'', izjavio je Milojević.

Sličan utisak ima i najbolji pojedinac u ekipi Mega Leksa, iskusni Marko Kešelj.

''Mislim da je ovo bila sjajna utakmica. Imali smo loš procenat šuta za tri poena. Dokazali smo da Jadransku ligu možemo da igramo sjajno, protiv najboljih. Biće bolje u nekom sledećem susretu'', konstatovao je Milojević.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.03.2015
12:46

Idi begaj, jos ste i sut za pobedu imali Hahaha Rekao sam ja Markanu da nece biti lako:-)