Trener Mornara: ''Luka Ščuka najveći talenat u poslednjih 20 godina!''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.10.2022.
22:53
Izvor: Sportske.net

Nažalost, zbog povrede propušta početak sezone.

ABA liga/Mornar/MEDIA Pro
ABA liga/Mornar/MEDIA Pro

Povezane vesti

Ekipa Mornara je večeras uspešno zapoičela novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi. Barani su kao gosti savladali Igokeu u Laktašima rezultatom 91:83, a briljantne partije prikazali su Fets Rasel sa 41 i Vladimir Mihailović sa 26 postignutih poena.

Ipak, posle meča trener Mihailo Pavićević se osvrnuo na još jednog igrača svog tima, 20-godišnjeg Slovenca Luku Ščuku koji se oporavlja od povrede i još neko vreme će biti van terena.

Pavićević je istakao Ščuku kao najvećeg talenta koga je video u posldnjih 20 godina.

''Ovo je prvi put da smo igrali zajedno, jer Mihailović u pripremnom periodu nije odigrao nijednu utakmicu. Imali smo velikih pehova, od povrede mladog Ščuke, najvećeg talenta kojeg sam video u poslednjih 20 godina. Zaista mi je mnogo teško kad pričam o njemu, želim mu brz oporavak. Imali smo i drugih igrača koji su izašli iz povreda, ali svi koji su kročili na teren dali su sve od sebe, a samo sam to tražio od njih'', izjavio je Pavićević.

Luka Ščuka je ovog leta iz Cedevita Olimpije stigao u Mornar, igra na poziciji krila, visok je 206 centimetara, a prošle sezone upisao je 14 nastupa u AdmiralBet ABA ligi uz 2.2 i 1.2 skoka poena po utakmici.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke