Trinkijeri objasnio kako Partizan izbegava povrede

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.12.2019.
00:05
Izvor: Sportske.net

Posle meča sa Primorskom trener Partizana sedotakao i ove teme.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Partizan je bez većih problema savladao Primorsku u Beogradu rezultatom 81:62, a posle meča trener crno-belih Andrea Trinkijeri govorio je na konferenciji za medije.

''Čestitam Primorskoj na dobroj igri u teškoj situaciji, sve moje sportsko poštovanje. Nema mnogo toga da se kaže, utakmica kao utakmica.

Bili smo dovoljno dobri u odbrani. Imali smo par momenata koje nismo dobro čitali, ali na kraju smo uvek vodili. Kada nam je pala koncentracija oni su se vratili, pa smo onda opet napravili dobru prednost. Idemo dalje'', istakao je Trinkijeri.

Ovo je bila poslednja Partizanova utakmica u 2019. godini, ujedno i prilika za Trinkijerijevu završnu reč uoči Nove godine.

''Želim svima puno sreće, navijačima, svima. Bez sreće se ne može ništa.

Ekipa radi, kondicija je baš dobra. Uspevamo da rotiramo 10-12 igrača svaku utakmicu i tako pokušavamo da bežimo iz povreda koje svi imaju. Atmosfera je kakva i treba da bude'', zaključio je Trinkijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borkes
Monday, 30.12.2019
01:30

Au bre.... Ali kako neko moze da poredi Suleta i Trinkijerija??? Dule jeste institucija, ali Andrea je umetnik, znalac, profesionalac i na terenu i van njega... Ovakav trener posle Obradovića, sem Pešića nije vidjen na ovim prostorima.