Trinkijeri pred Limož - Samo još treba i o Braunu da brine...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.10.2019.
15:13
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegovu ekipu očekuje zanimljivo gostovanje Limožu u Evrokupu i dodao da crno-beli moraju biti pametni u tom meču i da ritam i tempo utakmice drže u svojim rukama.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u sredu gostuju Limožu u utakmici petog kola Grupe B Evrokupa.

"Pred nama je dug put. U ovom trenutku je najvažnije da izdržimo ovaj ritam bez povreda. Igrali smo jako lošu utakmicu u Ljubljani, a pred nama je još jedno gostovanje. Želim da vidim ekipu na treningu i onda da izmislimo kako da igramo ovu tešku utakmicu. Oni su super fizikalna ekipa, šutiraju trojke, biće zanimljivo", rekao je Trinkijeri novinarima u Beogradu.

"Specifična su ekipa, sve su utakmice igrali do kraja, čak su i protiv Lokomotive imali šansu da dobiju utakmicu. Imaju puno šutera, dobre su atlete i moramo biti jako pametni da držimo ritam i tempo utakmice u našim rukama", rekao je Trinkijeri.

Partizan je upisao sve četiri pobede u Evrokupu, dok Limož ima jedan trijumf i tri poraza. Trinkijeri je, medjutim, naveo da ne obraća mnogo pažnju na taj podatak.

"Još je jako rano da se te stvari gledaju. U ovom trenutku mogu pažnju da obraćam samo na situaciji u mojoj ekipi, na potrošnju energije, na putovanja i mali broj treninga", rekao je Trinkijeri.

Novinare je zanimalo i da li je iznenađen što je Partizan jedini neporaženi tim u Evrokupu.

"Zašto me ne pitate zbog čega smo dve utakmice u ABA ligi izgubili? Ista je ekipa... Ne iznenađujem se. Znam kako je, znam zašto. Nekad stvari idu kako treba, nekad ne. Mislim da smo odigrali jako solidne utakmice i zato smo ih dobili",
rekao je Trinkijeri.

Limož je danas pojačao Entoni Braun, koji je prošlu sezonu počeo u Partizanu, ali je crno-bele napustio posle samo mesec dana bez postignutog koša.

"Imam o toliko stvari da brinem, ako se brinem i o tome... Znamo njegove karakteristike. Prošle godine je platio, nije bila njegova greška, ali nekada kada je situacija teška, moraš da doneseš neke odluke", rekao je Trinkijeri.

Utakmica se igra u sredu od 19.15.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke