Trinkijeri prozvao ''glupe i neodgovorne''

Autor: Darko Mitrović
subota 11.04.2020.
08:30
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Trener Partizana je odnedavno u Italiji, gde čeka završetak pandemije koronavirusa koja je zaustavila maltene čitav svet.

BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS

Povezane vesti

S obzirom da je u Italiju stigao tek pre nešto više od nedelju dana, Andrea Trinkijeri je još uvek u samoizolaciji i ne može da izlazi iz svog doma, ali se trudi da mu vreme bude,koliko je to moguće, što kvalitetnije ispunjeno.

''Dobro sam, vreme provodimo u kući. Milano je grad mrtvih, može da se izađe do supermarketa, tamo opet u redu čekaš dva-tri sata. Sad su uveli i aplikacije u vezi sa kretanjem.

Imamo razne programe koje smo zacrtali i pridržavamo ih se. Pre podne sam sa decom i pomažem im kod onlajn nastave u školi, a kasnije imam određene košarkaške kurseve s trenerima, takođe preko interneta. Tako pokušavam da ostanem u formi, što bi se reklo'', otkriva trener Partizana u razgovoru za ''Kurir''.

Ono što ga najviše nervira u čitavoj situaciji tokom pandemije je što mnogi ljudi ne shvataju ozbiljnost situacije.

''Proći će ovo, pandemiju shvatam kao neku vrstu poruke. Poruke za način kako živimo na ovoj planeti. Pa čak i sada vidim kako se mnogi ponašaju. Glupi su i neodgovorni! Ovde u Italiji, u Americi, Srbiji... Svuda je slično'', konstatovao je Trinkijeri.

Sa igračima je u svakodnevnom kontaktu, ali dodaje i da ne pričaju mnogo o košarci, osim što im je odao priznanje na svemu što su postigli u dosadašnjem toku sezone, bez obzira kako ona bude zvanično okončana.

''Govorim im o tome da smo imali fantastičnu sezonu, da smo bili najbolji gde god da smo se takmičili, da će ono što smo uradili zajedno, bez obzira na to kako se završilo, ostati zauvek zapamćeno. I po tome kakav smo odnos imali sa navijačima. Ukratko, imaju pravo da budu ponosni'', zaključio je Trinkijeri.
-
Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zika.Slika
Saturday, 11.04.2020
10:42

cela Srbija je ponosna na crno-bele sampione !!! jedini , pravi i neiskvareni ponos Srbije , Jugoslavija , Beograda , svih nas koji smo zdravo odrastali ...

avatar
Zika.Slika
Saturday, 11.04.2020
10:41

ima i kod nas takvih situacija kada navijaci Zvezde FMP vicu da je ustasa , pa isto tako vredjaju Zeljka Obradovica i Bogdanovica da su ustase ... to je sve zalosno , ali nazalost svuda ima takvih moralnih gmizavaca