Trinkijerijevo kontrapitanje novinarima: ''A, Ogi?''

Autor: Beta Beta
nedelja 09.02.2020.
21:17
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je njegova ekipa umorna ušla u meč protiv Budućnosti, ali da je borbenom igrom i velikim zalaganjem zaslužila pobedu u 19. kolu ABA lige

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Budućnost sa 87:82 u utakmici 19. kola ABA lige i ostvarili važan trijumf u borbi za prvo mesto pred plej-of.

"Ponedeljak Zvezda na strani, sreda Virtus na strani, nedelja Budućnost kući, preživeli smo i to je najvažnije. Izgubili smo par igrača, ali igrali smo tvrdo, borili se, grešili, ali mislim da smo zaslužili pobedu. Uradili smo sve što smo mogli da dobijemo ovu utakmicu", rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

"Dva igrača su nam dala 12 'trojki'... a mi smo pobedili. Iskreno vam kažem, treneri uvek treba da se brinu, misle, rade. Moji igrači neka se odmore, uživaju, a ja ću razmisliti kako da neke stvari sredim", rekao je Trinkijeri.

Trinkijeri nije želeo da govori o karakteru svoje ekipe.

"Nije trenutak za to. Ja sam zadovoljan, srećan zbog igrača, napravili su fantastičnu hemiju sa publikom, igraju na jako visokom nivou energije i želje i strasti, a ja sam onaj koji mora da ih gura da budu malo bolji u detaljima", rekao je Trinkijeri.

"Želeo bih da svi shvate koliko se ovi igrači trude za ovaj dres, a moj posao je da to bude malo bolje"
, dodao je on.

Novinare je zanimalo i da prokomentariše igru Markusa Pejdža, a Trinkijeri je upitao:

"A, Ogi?".

"Ja ne mogu da vidim Pejdža bez Ognjena, ne mogu videti Mozlija bez Jankovića. Mi igramo sa hemijom, postoji velika podrška medju igračima. Gledali ste utakmicu, pričajte vi o Pejdžu, ja gledam ekipu"
, rekao je Trinkijeri.

U Areni je večeras oboren rekord po broju navijača na jednoj ABA utakmici.

"Ušli smo u utakmicu umorni, iscedjeni, ali ovakva energija, bilo je fantastično, grobari su nam puno pomogli, nismo mogli da se ne bacamo za lopte sa ovakvom podrškom", rekao je trener Partizana.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke